Recomandari blogosferice masculine

Cum saptamana trecuta iarasi am omis rubricuta asta, astazi voi avea fix 14 articole. Sa-i dam drumul deci cu 14 recomandari blogosferice masculine:

1. Incep cu Razvan Ianculescu si o poveste reala din metrou. Recunosc ca mie nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum. Posibil pentru ca nu cedez niciodata locul vreunei domnisoare 😛

2. Javra scrie despre niste profetii absurde. Da, ar trebui sa contanbilizam si noi profetiile care se fac acum pentru a rade de ele peste 20-30 de ani 🙂

3. Spanacul ne arata niste dezastre in materie de machiaj.

4. Alexandru Negrea ne intreaba cine-si mai face blog in era facebook. Asta nu stiu. Insa cei care avem deja ar trebui sa ni le stergem?

5. Bogdan scrie despre cateva specimene de la concertul Roger Waters.

6. Serban scrie despre modul cum ne arata google reclamele. Si despre cum se plang unii ca li se arata reclame tembele la munca.

7. Revin la BogDan, care da de pamant cu Animaxul pentru o campanie extrem de cinica. De acord.

8. Piticu se bucura ca a fost aprobat proiectul Rosia Montana. Nu sufletul lui se bucura, ci buzunarul. Fiecare cu bucuriile lui zic 🙂

9. Tot la Piticu citim despre cum se vopseste gardul inainte sa vina bloggerii. De fapt totul e curat la deschidere si apoi nu se mai mentine. Nu cred ca are legatura cu bloggerii ori presa. Atatea restaurante arata super-misto la deschidere si ulterior o dau cu bata-n balta.

10. Neuronul se crede pilot de formula 1. Nu este de formula 1, dar si-a atins obiectivul: sa trezeasca niste multe comune prin care a trecut. Sa-l felicitam zic 🙂

11. Doru povesteste cum si-au facut grecii retea metropolitana. Multi ii urasc pe greci si-i considera pleava Europei. Lucrurile insa nu sunt chiar asa. Apropo, intre nemti si greci eu as prefera oricand pe greci. Motive personale 🙂

12. De pe blogul lui Auras aflam de Piscotarul din Toronto. Ca si experiment mi se pare foarte tare. Sunt curios care va fi rezultatul final.

13. Om de valoare sau om de succes? Ne zice Stefan Murgeanu cum sta treaba 🙂

14. Inchei cu Spanac, care ne intreaba ce am face daca… Interesante intrebari,pacat ca nu ne da si ceva raspunsuri.

In final, o singura precizare: nu am mai recomandat articolele despre concertul Roger Waters pe care le-am mentionat deja pe celalalt blog al meu. Mi s-a parut inutil.

Si inca ceva: in octombrie incepe super-blog. O sa scriu articolul de intrare in concurs cat de curand. Ideea e ca din octombrie veti vedea foarte multe articole super-blogosferice aici.

Inchei deci rubrica mea de recomandari blogosferice masculine. Salutari MINUNATE tuturor!

5 thoughts on “Recomandari blogosferice masculine

 1. Da, sunt mai misogin. Iar locu’ nu-l cedez din 2 motive:

  1. Am pitici pe creier ca voi fi buzunarit, iar pe scaun ma simt „in siguranta”.

  2. In RATB cedez locul doar persoanelor in varsta (indiferent de sex). Acestea nu circula cu metroul, deci in metrou cum prind un loc cum il confisc.

  Apropo, nu era egalitate intre sexe? De ce eu barbat ar trebui sa cedez locul unei pers de aceeasi varsta cu mine? Doar pt ca e femeie? Discriminareeeeeeeeeee!

 2. Cum sa fie egalitate dintre sexe. Nu a fost, nu este si nici nu va fi atata vreme cat barbatul TREBUIE sa duca gunoiul, sa puna prize, sa plateasca facturile, sa repare tevile, sa cumpere flori… sa…sa…sa..
  🙂
  Discriminare indeed

Lasă un răspuns