Recomandari cinefile de weekend

Recomandarile cinefile de weekend sunt decalate cu o zi, asta dupa o saptamana de absenta. Din pacate saptamana asta voi recomanda articole ale unor filme pe care NU le-am vazut. O sa recuperez eu cumva saptamana viitoare.

1. Incep cu Ioana, care gazduieste un guest-post foarte tare despre Superman. Ioana are „talentul” asta de a gazdui guest-posturi foarte bine, care ulterior sa fie citate in alta parte. Nu e prima data ­čÖé

2. Angela scrie despre Monsters University, filmul de care imi pare cel mai rau ca l-am ratat saptamana asta.

3. Tot despre Monster University scrie si Simona. Articolele desppre acest film ma fac sa merg sa-l vad. Sper sa nu regret (daca voi regreta voi cere bani celor 2 bloggerite mentionate anterior ­čśŤ ).

4. Raluca scrie despre World War Z. Nici la filmul asta n-am fost prezent, insa aici am avut ambasador ­čśÇ

5. Inchei cu top 10 (Care sunt 11 filme) filme, guest-post scris la CinefilulDeServiciu. Gasiti acolo topuri ale multor bloggeri si nebloggeri de filme, recomand cu drag acel blog.

Articole personale nu mai am ce cita, am facut-o deja in text. Maine public al II-lea rand de recomandari blogosferice (acum exclusiv masculine). Acum nu-mi mai ramane decat sa va urez salutari MINUNATE si CINEFILE tuturor!

3 thoughts on “Recomandari cinefile de weekend

Las─â un r─âspuns