Recomandarile de vineri

In aceasta saptamana, la recomandarile de vineri, avem:

1. Claudia Tocila ne vorbeste despre mancatorii de timp. Oare intru si io in categoria aia? 🙂

2. Sabina ne vorbeste despre 1 aprilie. As fi fost totusi curios sa ne spuna si ce pacaleli sau a luat in aceasta zi (iar sunt hater? 😛 ).

3. Cateva idei de la Atelierele Social Media, unde invitat a fost Victor Ciutacu, moderator Horea Badau. N-am fost prezent in sala, si n-a fost prezenta nici alta persoana care sa scrie ulterior pe blog „domnule Badau, iar ati dat lovitura”. Altfel, astept si alte articole despre dezbaterea cu Ciutacu, este un personaj interesant (pana sa dati cu pietre in mine: cand mergeti la o dezbatere cu cineva va duceti pentru invitat si nu pentru moderator).

4. Andrei ne da definitia bloggerului. As putea spune ca asta este definitia MIORITICA a bloggerului.

5. Adelin lauda initiativa ORA DE DINAMO. Eu intreb insa altceva: oare parintii opteaza cumva sau scoala le baga pe gat „ce pica”? E o intreaga dezbatere aici, altfel da, e utila si o ora de fotbal, fie ca vorbim de Steaua, Dinamo sau alta echipa. Discutie lunga, daca aveti argumente pe subiectul asta va trimit la Adelin pe blog. Aici nu e loc de asemenea … minunatii 🙂

Nu inchei pana nu anunt ca e in desfasurare sondajul care va desemna unul din castigatorii campaniei de guest-posting de 1 aprilie.

Salutari MINUNATE tuturor!

1 thoughts on “Recomandarile de vineri

Lasă un răspuns