Recomandarile de weekend – Eurovision 2013

Vineri am avut recomandari legate de SMS, ieri despre Pozitia Copilului, astazi, la recomandarile de weekend, avem ca subiect … Eurovision 2013. Asadar, sa vedem cine a scris despre Eurovision 2013:

1. Incep cu Irina Baragoi, care face live-blogging despre Eurovision tocmai din … inima Europei, adica de la Bruxelles. Pasiunea pentru concurs se pare ca nu tine cont de granite. Nu comentez preferintele ei.

2. Piticu scrisa mai multe articole. El a relatat live din sediul tvr. Articolele sale despre finala sunt in numar de cine: 1 2 3 4 5.

3. Tot de la fata locului a relatat si Sandra Clipea.

4. Blogatu ne intreaba daca ne asteptam la rezultatul final. Nu, eu unul nu ma asteptam ca romanii sa aiba asemenea gusturi muzicale.

5. Adelin isi da si el cu parerea. Ca nu sunt de acord cu ce zice e altceva. Singurul lucru unde-i dau dreptate: da, ai anticipat corect. Si la faza cu Turcescu. Cam atat.

6. Aura Rusu considera eurovisionul ca fiind de 2 lei. Cam scump totusi.

7. Ordinea in care pun eu articolele este aleatoare (asa cum le-am notat), asa ca revin la o bloggerita oficiala a evenimentului: Elena Ciric. A facut si ea live-blogging.

8. Andrei Didas (muzzix.ro) a facut si el live-blogging de la fata locului.

9. Cristian Ghinghes are 2 articole despre eurovision: unul scris inainte si o relatare live.

10. Stefan Rosioara, ca si Piticu, s-a bazat mai mult pe poze in relatarea sa.

11. Urmeaza cateva articole in limba engleza:
– Florin Suciu are sase articole: 1 2 3 4 5 6;
Wiwiblogs unul singur.
Probabil strainii vor afla intai si intai de la ei ce s-a intamplat la noi. E pacat, ar trebui sa afle de pe twitter despre bravul nostru reprezentant.

12. Arhi are si el 2 mici articole despre eveniment: 1 si 2. Tot n-am inteles insa daca acestuia ii place sau nu piesa invingatoare. Prima oara zice ca da, a doua oara o ironizeaza…

13. Madalin Blidaru are si el o interventie scurta. Mi-a atras atentia faptul ca aduce aminte de Zuralia Orchestra, o piesa ce nu a prins nici macar finala, dar a cantat la deschiderea festivitatii Nobel. Deh, romanii voteaza ouati si turcesti…

Inchei cu bancurile stranse de mine aseara despre eveniment. Nu m-am pus la nr 14 pentru ca eu sunt in categoria FARA NUMAR ­čÖé

Salutari EURO-MINUNATE tuturor ­čÖé

2 thoughts on “Recomandarile de weekend – Eurovision 2013

Las─â un r─âspuns