Redecorarea casei

De multe ori redecorarea casei este pe ultimul plan cand vine vorba de investitii. Multe persoane gandesc totul intr-un mod cat se poate de … snob: ce e in casa mea nu vede nimeni. Din acest motiv de multe ori biroul are mobilierul cel mai luxos, luat de multe ori din bani proprii, iar in casa nu s-a mai zugravit de 2 ani. Sa nu mai zic de o chestie si mai tare, auzita nu demult: cica X isi zugraveste constant holul, ca ala se vede cand i se deschide usa. Vi se pare absurd? Pentru unii (si nu-s putini) nu e deloc absurd.

Pe aceste considerente cum vi se pare ideea schimbarii tuturor usilor din casa cu usi din sticla? Snobism, prostie, investitie proasta? Sau o chestie utila, pe care ar trebui s-o faca oricine?

Eu recunosc ca nu sunt snob. Dimpotriva as putea zice. Pentru mine este la fel de important confortul interior. Gresesc: pentru mine CEL MAI IMPORTANT este confortul interior. Daca as avea bani as face o astfel de investitie. La fel ca multe altele in casa… A te raporta exclusiv la ceilalti mi se pare neproductiv. Si stupid. Si da, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, ULTIMUL loc unde as zugravi ar fi holul. La dracu, si daca e nezugravit ce-are?

Nu ma pricep foarte bine la amenajari, gusturile mele estetice sunt indoielnice. Insa poate asta e si ideea. Unul ca mine trebuie sa se consulte cu niste oameni care se pricep nitel mai bine. Economie de piata zic.

Cam atat am avut de spus despre redecorarea casei. Nu va zic sa luati de bun ce zic eu, e doar o opinie. Cum s-ar zice pe twitter, #doaroidee. Pana la urmatorul articol, salutari MINUNATE TUTUROR! Si nu uitati de maratonul meu de guest-posting indian, inca puteti trimite articole ­čÖé

Las─â un r─âspuns