Rubrica noua: MINUNATUL google

MINUNATUL google este noua rubricuta de pe acest blog. Voi face un top 10 al cautarilor de pe google (mai noi sau mai vechi), precizand de fiecare data pentru care blog se aplica si scriind si un comentariu, cat de mic. AICI si AICI sunt alte 2 articole pe tema asta, scrise insa pe celalalt blog.

Asadar, sa-i dam drumul:

1. Ce faci cu sociologia? (http://emilstudentulminune.wordpress.com/) – Ai mai multe variante: o inveti, o ignori, o injuri (precum Mircea Badea). Intrebare: ce vrei sa faci cu ea?

2. De ce sunt importanti economistii (catre acelasi blog) – Sunt importanti? Eu as zice ca dimpotriva…

3. freze victoria beckham (catre acest blog MINUNAT ) – Oare am freza precum Victoria Beckham? Sper ca nu…

4. imi place sa ma prefac (tot catre acest blog) – Si de ce dracu’ imi zice mie? Prefa-te!

5. Aici e egalitate – george pruteanu blog si blog andreea marin (tot catre acest blog) – Cu Andreea Marin nu stiu ce am in comun, cu Pruteanu insa da: pasiunea pentru manele.

6. Vreau sa ascult manele (catre emilcalinescu.eu) – Si de ce-mi spui mie? Nu te lasa dusmanii sau ce?

7. cele mai tari futiuri intre mama si fiul ei (catre blogul vechi, http://emilstudentulminune.wordpress.com) – Sa rad de gramatica sau de ideea statusului? Ori poate sa plang?

8. cum se alege un sef de promotie (Tot catre blogul vechi) – Bai, nu stiu. Cred ca se ia unul la intamplare si i se pun notele din o(RI)ficiu. Voi ce credeti?

9. ce studiezi la facultatea de jurnalism (catre emilcalinescu.eu) – Tu ce crezi ca studiezi? Iti dau cateva hinturi: fizica, matematica, geografie, chimie… Alegi tu varianta corecta.

10. spici pentru sef promotie facultate (catre blogul vechi http://emilstudentulminune.wordpress.com) – Dupa cum scrii sper ca n-ai ajuns sef de promotie la litere.

Acum va intreb pe voi 2 chestii:

1. Cum vi se par cautarile?

2. Ce parere aveti despre aceasta noua rubricuta?

Salutari MINUNATE tuturor si pentru ca tot vorbim de dansul, MINUNATUL google ne tot tine in suspans cu actualizarea de page-rank ­čÖé

ps: Topul nu are o ordine fixa. Nu exista deci locul 1 ori locul 9.

One thought on “Rubrica noua: MINUNATUL google

  1. Pingback: minunatul google

Las─â un r─âspuns