Sa invatam sa dansam

Nu am emilcalinescu.eu o perioada, asa ca ma voi axa pe blogurile pe care pot posta. E si asta o solutie.

Acum voi scrie despre dansurile latino. Iar acest articol trebuie structurat in 2 parti:

– de ce trebuie sa stim sa dansam?
– de ce latino?

La prima intrebare e usor de raspuns. Eu unul nu stiu sa dansez (Desi mi-as dori), dar apreciez pe cei care stiu s-o faca. Uneori este foarte frumos chiar si sa asisti cum danseaza unii, atat de frumos o fac. Iar cand ma duc sa dansez cu o tipa care cat de cat le are cu pasii de dans ma simt oarecum ciudat. O incurc, o calc pe picioare. Dar e mult mai bine decat sa dansez cu cineva care nu stie si sa parem amandoi (nu doar eu) penbiili.

De ce latino acum? Pai din 3 motive:
– Este unul din putinele genuri muzicale neutre. Exista fani infocati latino si foarte putini „dusmani declarati” ai acestui gen muzical. Asta spre deosebire de rock ori manele. Ori chiar de house.
– Suntem tara latina. E foarte important de stiut, se spune ca noi avem in sange asa ceva. Nu d-aia ne plac telenovelele?
– Latino este un gen muzical foarte raspandit. Te duci in occident si stii sa dansezi latino? Foarte bine: te vor aprecia foarte mult. Daca stii sa dansezi orientala s-ar putea sa nu fie la fel de bine.

Daca aveti copil este indicat sa-l dati la niste cursuri dans copii . Cel mai bine si mai usor inveti sa dansezi cand esti mic si de uitat uiti cu greu. Si aproape sigur o sa-i fie de folos. Daca sunteti adulti puteti incerca niste cursuri de dans pentru adulti. Invatati mai greu, dar nu e deloc neplacut.

Cam atat am avut de spus. Salutari MINUNATE si LATINE tuturor! ­čÖé

Las─â un r─âspuns