Ce trebuie sa faci si sa nu faci in Saptamana Patimilor

Ce trebuie sa faci si sa nu faci in Saptamana Patimilor

 

Saptamana dinaintea Pastelui este denumita religios Saptamana Patimilor. Acum, nu stiu daca aveti habar ce aveti voie sa faceti si ce nu in Saptamana Patimilor, dar va ajut eu. Si va ajut si cu solutii alternative, c-asa e frumos:

Saptamana Patimilor Crema

Fara ulei

Boss, vreau falafel, nu shaorma, ca Iisus a patimit saracu’ saptamana asta, iar cartofii aia prajiti sa nu fie prajiti in ulei. Vezi tu in ce-i prajesti, in Dry Cooker ca Bahmuteanca, da’ fara ulei, ca nu e voie de sus. Cica ma trazneste, iar daca ma trazneste cand mananc shaorma imi sar sosurile astea pe costumul nou din Europa si e pacat, pe bune ca e pacat.

Fara vin

Noi am vrut sa bem vin, dar nefiind voie de la parinte, am baut vodka. Si pentru ca alte pahare n-aveam, ci tot p-alea de vin, am baut vin mai mult. Si ne-am incins. Ne-am luat la bataie si i-am infipt un topor in cap. A patimit, saracu’, precum Iisus, sper sa fie invie tot ca Fiu’ lu’ Domnu’, doar e Saptamana Patimilor. Va invia, nu-i asa?

Fara otet

 Boss, eu am vrut sa iau salata, da’ am aflat ca n-am voie sa pun in ea nici ulei, nici otet. Pai fara nu merge, desi parca micul intra mai bine cu salata. Cu castraveciori murati poate, era gustos micu’, da’ daca nu-mi da voie popa. Cum, nu e voie nici mic? Da’ ce, e Saptamana Patimilor pentru Mititelu in razboiul cu Olguta? Cum sa n-am voie mici? Nu exista asa ceva, popa mai greseste si el. Doar Dumnezeu e perfect …

Fara injuraturi

Parinte, ce dracu’, ti se pare ca injur sau ca vorbesc urat? Pastele ei de treaba, eu sunt om civilizat!

Iertam

E Saptamana Patimilor, te iert de datorii. Pana lunea viitoare. Cand imi vei da dublu. Ne-am inteles? Hai, Paste fericit sa ai si daca nu vii luni cu banii, te sacrific ca pe miel!

In Saptamana Patimilor nu se munceste

Sefu’, eu as munci, pe bune c-as munci, da’ vrei sa ne trazneasca sediu’? Mai bine merg acas’, daca muncesc acolo, imi trazneste blocu’, nu sediu’ firmei lu mata. Da’ nici acolo nu muncesc, promit, jur pe ce-am mai scump.

Saptamana Patimilor Iisus Nietzsche

Daca-mi pica blogul in Saptamana Patimilor nu disperati: invie el dupa 3 zile. Dupa scripturi (atentie cum cititi acest cuvant :D). Ambele poze sunt luate de AICI. Salutari DUPA SCRIPTURI tuturor!

 

Lasă un răspuns