Servicii MINUNATE de la Bernar

Exista domenii in care ni se pare firesc sa exista servicii online. Ni se pare firesc sa putem cumpara un telefon de pe un site, ni se pare firesc sa putem cumpara un televizor de la un magazin online. Dar anumite servicii nu au fost pana acum in domeniul online-ului.

De exemplu inchirieri de masini de marfa, inchirieri utilaje de constructii ori spatii de depozitare. Ori chiar lucrari de excavatii Suceava fiind orasul ales. Ce se intampla in Suceava se poate intampla in oricare alt oras. Ma bucura enorm faptul ca online-ul a ajuns si in astfel de domenii. Sa repet faptul ca eu am incredere mult mai mare intr-un magazin (in sensul cel mai larg) care are si echivalent online? Tepele sunt din ce in ce mai putin celebre. Imaginea conteaza mai mult ca oricand in mediul online.

Iar daca acest lucru se intampla si in domenii gen constructii lucrurile sunt cu atat mai frumoase. Constructii nu inseamna un Dorel care strica mai mult decat repara si care este cam incuiat nitel. Pe cand un zugrav cu blog personal ori un instalator caruia ii dai mail sa vina acasa sa-ti repare chiuveta? Nu radeti, eu chiar imi doresc asa ceva. Eu as avea incredere mai degraba intr-un astfel de „meserias”. Si ma gandesc cum as scrie ulterior despre el, i-as analiza si blogul, poate l-as baga si-n blogroll. Hai ca n-ar fi un lucru rau.

Sau cum v-ar suna un guest-post scris d-un zugrav aici sau pe un alt blog al meu? Viitorul suna bine, nu-i asa? ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns