Sfaturi pentru Mos Craciun

Sfaturi pentru Mos Craciun

 

 

N-am crezut niciodata in Mos Craciun, dar imi place ideea. Nu-I condamn pe cei care cred. In plus, multi spun ca mi-ar sta bine ca Mos Craciun. Barba alba se pune, iar burta am deja.

Momentan nu sunt Mos Craciun, sunt doar ajutorul lui. Si pentru ca nu-mi place sa vorbesc in numele altuia, voi vorbi despre mine. Asadar, un top al cadourilor care IMI PLAC si al cadourilor pe care le dispretuiesc. Poate fi extrapolate pentru alte persoane de sex masculine, atee ca mine.

Asadar:

  1. Sticle de vin. De Craciun nu e musai sa am un cadou care sa ramana, iar vinul se bea de revelion. Un cadou care este tot timpul “la moda”
  2. Servieta, portofel, ceva office. Am un portofel primit cadou acum vreo 6 ani. Inca il mai folosesc. Servieta pe care mi-o luasem acum vreo 3 ani e aproape rupta. Dar nu mai folosesc asa ceva.
  3. Un ceas. Daca nu e kitchos, un ceas e oricand util. Si nu ma refer doar la cele de mana. Poate fi ceas de birou ori ceas de perete. Nu strica niciodata un ceas in plus.

 1. Cand eram mic imi placea sa primesc dulciuri. Acum ma simt copil cand cineva se gandeste la mine si-mi da dulciuri de Craciun. Nu va incurajez sa faceti asta, dar sentimentul e interesant. Il puteti testa pe prietenii vostri.
 2. Chestii utile, dar nu la fel de scumpe: huse pentru telefon/tableta, folii pentru acestea, o pereche de casti.

Trebuie sa va zic acum si ce NU imi place sa primesc. Si va zic si de ce:

 1. Nu-mi plac cadourile religioase. Nu-s o persoana religioasa, deci simt ca mi s-ar baga ceva pe gat. Respectati-mi, va rog, credinta.
 2. Nu-mi plac cravatele. Ele merg la altii, dar eu nu port asa ceva. La fel ca-n cazul anterior, simt ca mi-o bagi pe cat.
 3. Tricouri d-alea minuscule care nu pot fi purtate. Alea ce rol au? Un tricou normal, purtabil, este ceva misto. Un tricou nepurtabil este ceva complet inutil.
 4. Candva, de ziua mea, am primit un bibelou. Ma simteam in vremea lui bunica-mea. Mai lipsea sa primesc si un mileu de pus pe televizor.
 5. Carti siropoase, pe care cica trebuie sa le citesc. Tot precum la punctele 1 si 2: mi se baga ceva pe gat. Ceva cu care nu sunt de acord.

Cadourile acestea sunt pentru barbati. Pentru mai multe idei puteti cauta pe google cadouri barbati Craciun. Intr-un articol viitor voi da cateva idei pentru cadouri femei Craciun. Pana atunci va dau un hint: priviti aceasta geanta (vazuta pe site-ul iLUX.ro):

Da, gentile sunt un cadou tot timpul apreciat de femei. Mai multe, insa, despre cadourile feminine intr-un articol viitor.

Daca aveti si voi sfaturi pentru Mos Craciun rog sa le lasati in comentarii. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Sfaturi pentru Mos Craciun

Lasă un răspuns