Site de studii geotehnice. MINUNAT!

Internetul mi se pare din ce in ce mai fascinant. Si mai util. Un profesor ii zicea acum cativa ani: prietenii mei calculatorul, internetul si google-ul. Cam asa ceva.

Printre multiplele lucruri pe care le poti cumpara de pe internet (lenjerie intima, tricouri, telefoane, pixuri ori piese auto) acum a mai aparut ceva foarte tare: studii geotehnice. Adica prin intermediul unui site poti apela la niste specialisti in asa ceva. Site-ul cu pricina este: http://studiu-geotehnic.ro .Despre cat de profesionisti sunt specialistii respectivi nu pot sa va spun. Nu este domeniul meu si nici nu-mi doresc sa fie. Despre cat de buni sunt specialistii in PR da, asta va pot spune.

Sa va zic acum pe scurt ce si cum despre site. Si bune, dar si cateva chestii care pot fi imbunatatite:

1. Site-ul arata foarte bine, cel mai important fiind aspectul vizual. Avem o culoare specifica domeniului de activitate si imagini graitoare. Prima impresie cand intri pe site este una pozitiva.

2. Explicatii utile si coerente cu privire la studiile geotehnice avem chiar pe homepage. Asadar, cu ele suntem intampinati. Este mult mai bine asa decat sa le gasim ascunse in cine stie ce meniu aproape de negasit de pe site. In fond, este un site de promovare al unei companii. Iar partea si mai frumoasa este ca nu se incepe cu promovarea companiei de pe homepage (nu ni se zice numele ei nicicum), ci se incepe cu utilitatea si importanta acestor studii.

3. Tehnic, site-ul merge foarte repede. Se inarca foarte repede si totul pare la locul lui. Nimic inutil, nimic in plus, nimic spectaculos. Un site clasic de prezentare a unei afaceri.

4. Ideea de a gasi chestii atat de utile pe internet mi se pare buna. De cate ori sa repet ca m-as bucura ca fiecare „meserias” sa aiba propria prezentare pe internet? E inutil sa repet ce am zis de atatea si atatea ori.

5. Lipseste totusi ceva (nu e prima oara cand observ asta): lipsesc preturile efective. Eu imi doresc ca de pe net sa aflu preturile fiecarui serviciu, sa le pot compara cu concurenta & stuff. De ce nu mi se da posibilitatea asta?

6. Site-ul are si un blog. Asta e partea buna. Partea mai putin buna este ca blogul este prea putin actualizat si prea „prins” in site. E doar o sectiune aparent minora a site-ului. Iar blogul nu are nimic personal in el, nu este un blogger ci este un blog destul de sec. Nu se diferentiaza ca informatie cu nimic de site. E pacat, e o sansa ratata din punctul meu de vedere.

Daca aveti nevoie de asa ceva eu zic sa-i luati in considerare. Nu-i recomand, nu-i condamn, doar ii semnalez.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns