Sorinel Gigel Stirbu

Sorinel Gigel Stirbu. Fotbalist? Nu. Cantaret de manele? Nu. Interlop? Nu. Dar cine e domne nenea asta? Pai MINISTRU AL CULTURII!

Daca nu stiti ce inseamna sa ocupi functia de ministru al culturii in Romania, va las sa vedeti nitel:

E p-acolo si un ministru al educatiei, alt as al gramaticii.

Totusi, hai sa il mai cunoastem nitel pe domnul Sorinel Gigel Stirbu:

Domnu’ ministru mangaie urechile noastre la fel cum mangaie acel microfon. Hai ca e simpatic.

Acu’, daca aveti rabdare, va mai dau un clip, nitel mai lung, ca sa vedeti cam care este nivelul de exprimare al noului ministru:

Om de CULTURA zic. Doar nenorocitii de la Kamikaze ironizeaza inscaunarea sa. Asa merita, daca n-a vrut sa se faca fotbalist …

Si acum, raman cu o dilema (existentiala): daca numele de familie este Stirbu, tu, ca parinte (adica mama si tata, nu popa), de ce iti botezi copilul Sorinel Gigel (sau Gigel Sorinel, ca e tot aia)? Serios, chiar nu ai iubit deloc, dar deloc, acel copil? Ma rog, la ce nume au unii in tara asta Sorinel Gigel Stirbu este chiar ok.

In final, va las in compania unui al fost ministru al educatiei:

„cea mai mare viteza inregistrata vreodata, AL PUMNULUI”…

Inchei cu multumiri adresate stimabililor domni Sorinel Gigel Stirbu, Remus Pricopie, Daniel Barbu si Daniel Funeriu. Fara dansii si declaratiile dansilor acest articol NU ar fi existat. Domnilor, va multumesc CA EXISTATI (si ca apareti la tv). Cum ar zice niste academicieni, FARA VOI VIATA E PUSTIU!

Salutari ACADEMICE tuturor!

ps: Dupa cum vedeti, acest articol este STIRB (adica mult prea SCURT). Daca voi mai scrie articole de genul, google imi va STIRBI din autoritate si din Page Rank. Sper totusi ca popularitatea domnului Sorinel Gigel Stirbu va compensa, iar google il va considera relevant (probabil la fel de relevant precum este domnul Sorinel Gigel Stirbu pentru cultura romana).

5 thoughts on “Sorinel Gigel Stirbu

 1. Deh, pe Patapievici, Pleșu sau Liiceanu are lumea boală. Este culți și vorbește corect românește, care este, și are și idei. Paștele lor de intelectuali…
  Mai ales Liiceanu, din care unii nu ai citit o pagină dar știu ei că există scriitori mai buni decât el.
  Asta este țara, Emil. Ce pana mea de oameni vrei să o conducă dacă nu cei după chipul și asemănarea poporului?

   1. Din mai multe puncte de vedere…da. Știi la fel de bine ca mine asta. Știrb de creier, de cultură generală, de cunoștințe elementare de limbă, de bun simț, de atât de multe altele. Este știrb și de speranță, de altfel, tocmai de aceea există un domn Știrbu care să-i spună direct asta 🙂

 2. In lumea toata nu gasesti
  Hoti mai mari si mincinosi
  Gigel….de la scularie
  Om de cultura
  Nascut din prostie
  …..Mi-am iesit putin din minti si imi cer scuze daca gresesc…..in rest …..avem de toate.

Lasă un răspuns