Spring Super-Blog 2019 va fi unul extrem de … MINUNAT!

Era o zi frumoasa de primavara cand fostul, actualul si viitorul super-blogger Emil Calinescu a constatat ca … Spring Super-Blog 2019 va fi unul extrem de … MINUNAT.

Asa ar trebui sa inceapa un articol normal de inscriere la acest concurs. Dar cand am scris (punct) EU un articol NORMAL? Pentru editia din toamna, de exemplu, am scris ACEST articol. Am vrut sa fie varianta in peste 500 de cuvinte a bancului Blonda 90-60-90, 20 de ani, vand tractor. De vandut nu am vandut nimic, nici tractor, nici altceva, dar prin intermediul lui m-am inscris in frumoasa competitie.

Pentru aceasta editie, Spring Super-Blog 2019, m-am gandit serios nu DACA sa particip, in aceasta privinta eram 99% convins, ci CU CE BLOG sa particip. Aveam 10 variante, caci a XI-a nu corespundea (blogul de mancare). Nu stiu oricum daca ar fi avut sens sa particip cu acela. Sens, logica, daca m-ar fi avantajat.

Caci, intr-adevar, chiar daca apreciez foarte mult competitia, altfel n-as mai participa, nu cred ca ea se preteaza blogurilor de nisa. Candva, la inceputuri, poate se preta blogurilor tehnologice, dar acum e clar ca nu. Acum e clar ca sponsorii sunt atat de diversificati incat daca participi cu un blog de nisa, cum am incercat si eu candva, s-ar putea sa ajungi, mai devreme decat crezi, intr-un punct mort.

Mi-as fi dorit sa incerc sa particip cu blogul de carte, chiar m-am gandit s-o fac. Avem unul (ori chiar mai multe articole) pe nisa asta. Dar cum cu o floare literara nu se face primavara, mi-am dat seama ca mi-ar fi extrem de dificil sa scriu despre vacante intr-un articol pe CitestEmil. Si, presupunand ca as fi reusit, as fi fentat un pic cerintele, drept urmare sansele de reusita, de castig, ar fi scazut considerabil, caci oricat de frumos si roz pare totul, scopul participarii la un concurs, fie Spring Super-Blog 2019, fie altul asemanator, este castigarea unor premii cat mai mari si mai multe.

Aceeasi discutie despre blogul de film si despre blogul de teatru. Bloggingul, la modul general, e spectaculos, super-bloggul este si mai spectaculos, dar parca mi-as fi facut singur viata mai grea.

Blogul politic si blogul de fotbal au fost din start excluse. Pe de-o parte, asocierea super-blogului cu politica este interzisa prin regulament, chiar daca multi super-bloggeri au facut, direct ori indirect, mai multe referiri politice in articolele lor.

Drept urmare ramasesera 5 variante: acest blog, EmilCalinescu.EU, blogul meu studentesc (cel mai vechi dintre ele), blogul cel blond si CristianManea.eu. Interesant este ca am participat, de-a lungul timpului, cu toate blogurile enumerate in acest paragraf. Inclusiv cu acesta.

Cum am ales blogul cel minunat? De fapt, cel MAI minunat (punct eu) blog? Pai, simplu, am avut 5 argumente:
1. Am exclus EmilCalinescu.eu, pentru ca abia participasem cu el, la precedenta editie.
2. Am exclus blogul studentesc pentru ca oricum tot critic pe cei care au inca sub-domeniu.
3. Am exclus Blond.ro, pentru ca simt ca nu am energie sa revin pe Youtube.
4.Am exclus blogul lui Cristian Manea, pentru ca povestea lui trebuie sa mearga mai departe, dar momentan nu am inspiratie pentru a o continua si a o adapta diverselor probe.
5. Conform feed-back-ului de pe grupul Super-Blog, atat a celui public, din comentarii, cat si a celui venit in privat, acest blog a intrunit majoritatea voturilor.

Ulterior mi-am dat seama ca, intr-adevarat, Minunat.EU este cea mai buna solutie pentru ca Spring Super-Blog 2019 va fi unul extrem de … MINUNAT! Daca vrei sa te inscrii si tu, intra aici, scrie un articol prin care sa te lauzi cu inscrierea ta si arunca-l in formularul de inscriere. Iar daca de competitie ai auzit de la mine, sa faci bine sa dai o bere la Gala din 4 mai. Care gala, apropo, va avea loc LA MARE (la Neptun), bilet de acces avand FINALISTII, cei care au participat la TOATE probele competitiei.

Ca sa simplific lucrurile, tineti minte doar atat: Spring Super-Blog 2019 va fi unul extrem de … MINUNAT! Veti vedea pe parcurs de ce!

Lasă un răspuns