Stailer te ajută să programezi vizitele la salon – iată cum

Dacă nu ai aflat până acum, Stailer este platforma dedicată exclusiv pentru a căuta un salon de înfrumusețare și a programa o vizită la o astfel de locație. În urmă cu câteva luni vorbeam doar despre serviciile de nișă disponibile în Cluj, însă pe măsură ce s-a extins acum vorbim despre saloane disponibile din Iași, Timișoara și Oradea de asemenea. Preconizările arată că o astfel de platformă este de viitor și în curând se va adresa publicului larg din toată țara.

Cum este Stailer folositor

Ai nevoie de un cont de client în cadrul platformei, însă nu este obligatoriu. Așadar poți testa pentru început și fără să ai un cont activ aici. În funcție de serviciul de interes, fie că este vorba de tuns, make-up, de stilizare barbă sau sprâncene, servicii pentru femei sau bărbați, la Stailer.ro sunt ușor de găsit toate acestea. Mai mult decât atât, totul poate fi programat în funcție de ora și ziua dorită de tine.

Știi cel mai probabil cât de frustrant este să suni la diverse saloane pentru a găsi un loc liber. De cele mai multe ori programezi în funcție de cum pot ei, chiar dacă asta înseamnă să mai amâni puțin schimbarea de look pe care o doreai. Ce te faci însă când vine vorba de un eveniment special pentru care te pregătești? Ce te faci când ai nevoie urgent într-o zi de un serviciu de înfrumusețare și la un maximum orar să te programezi pentru un make-up care sa te transforme complet? În acest caz Stailer își va dovedi mai mult ca oricând utilitatea.

Este mai simplu online

Cel mai probabil ai experimentat și tu o sumedenie de cazuri în care online-ul s-a dovedit a fi un instrument util. Iată că și de această dată este la fel. Cu Stailer practic îți poți programa vizita la un salon, pentru serviciul dorit, oricând ai nevoie. Nu este exclus să poți să găsești un loc liber în următoarea oră la un salon aproape de tine.

Pentru a-ți fi mai ușor să alegi, căci atunci când ai prea multe opțiuni poate fi destul de debusolant, în cadrul acestei platforme vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Fiecare salon înscris are fotografii de prezentare, o estimare de timp cât ar dura un serviciu, are date de localizare în cele mai mici detalii, lista de prețuri, dar și review-uri. Astfel, poți alege în funcție de reperele tale de interes.

Chiar și când vine vorba de masaj, mai bine te lași pe mâna unui profesionist. Pentru celulita de pe coapse, celebrul aspect de coajă de portocală, masajul de relaxare pentru femei e diferit la un salon. Pentru că va fi realizat de mâini viguroase, efectul este unul garantat și de durată.

Iar dacă nici toate aceste detalii nu ți se par convingătoare, află că un cont de client în cadrul acestui site este absolut gratuit și vine la pachet cu o grămadă de beneficii. Este ca o agendă virtuală în care îți poți gestiona tot ce ține de aceste date, programări sau anulări ale acestora. De asemenea poți seta un reminder dacă tinzi să uiți rapid, asigurându-te că ajungi la timp la programarea ta.

Interesant? Descoperă chiar tu acest univers. Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns