Stampila MINUNAT.EU . O poveste reala.

Fiecare lucru care-mi apartine are o poveste. Pentru unii povestile mele nu au nicio valoare, la fel cum povestile altora pe mine ma lasa rece. Poate parea paradoxal, dar ACEST blog are o poveste a lui. Funny sau nu, interesanta si nu prea, ideea e ca el are o poveste. Nu a aparut din neant si nu are o denumire intamplatoare. Ce o sa va spun in continuare este o poveste reala si anume STAMPILA MINUNAT.EU.

Asadar, mi-am inceput bloggingul prin 2008. Initial eram pe blogspot, ulterior trecand pe http://emilstudentulminune.wordpress.com/. Dintr-un motiv lesne de inteles, porecla imi ramasese „Studentu’ Minune” (porecla pe care cativa o mai folosesc si astazi). Prin 2012 am hotarat eu (nu chiar de bunavoie si nesilit de nimeni) sa trec pe domeniu propriu. Si aveam mai multe variante. Intr-un final ramasesera doar 2:

– Emilcalinescu (.ro sau .eu);
– Minunat (.ro sau .eu).

Pentru ca am vrut sa trec pe ceva mai … oficial, am hotarat prima varianta. Din N motive am hotarat sa adaug .eu in coada si nu .ro.

Ideea unui blog MINUNAT nu-mi iesise inca din cap. In continuare eram FASCINAT de perspectiva de a avea un blog MINUNAT. Si am decis sa-l fac FIX de ziua mea. Cadoul cel mai frumos este cel pe care ti-l faci tu.

Pana la intrarea „pe sticla”, totul era pregatit. Si am decis sa ma folosesc de cuvantul MINUNAT pana la capat. Puteti observa asta uitandu-va pe blog. Totul este MINUNAT aici. Absolut totul.

E adevarat, nu am reusit sa fac ceea ce-mi dorisem initial: un blog exclusiv de umor. Problema mea este ca nu pot sa ma nisez si pace. Scriu peste tot la fel: putin umor, putina seriozitate, putina enervare… Peste tot e la fel.

Nu, blogul nu a ramas unul exclusiv de umor. Blogul este IN CONTINUARE unul dintre blogurile mele. Unde ma veti gasi pe mine.

Insa blogul acesta are comori bine ascunse (ganduri ale mele pe care nu le-am spus sau le-am spus doar catorva persoane). Printre acestea: Stampila MINUNAT.eu.

Sa va arat cele 3 variante ale ei, cu explicatiile de rigoare:

1.

Stampila MINUNAT.EU

Cum ar fi sa pot pune stampila asta pe un produs? Sa zicem as pune-o pe ambalajele unor dulciuri. Ori pe o revista. Ori pe un laptop. Ori pe un … tv. Visez? ­čÖé

2. 2

Asta ma gandeam ca ar putea functiona in blogosfera. Cumva. Ar fi urmat sa fie un like personalizat. Sa arat cumva ca mie-mi place acel articol. Sa nu fiu la gramada cu alti 100 de laicuitori. Pur si simplu acest articol este MINUNAT.

3.

3

Asta urma sa fie stampila-banner. Inca ma gandesc daca ar fi bine s-o folosesc sau nu. E o solutie. Pe care s-ar putea sa o aplic cat de curand.

Legat de stampile, sa va zic o chestie interesanta: am un amic student la stomatologie. El imi spunea, cu mandrie, ca la anul va avea stampila/parafa sa. La care eu: poate, candva, o voi avea si eu. Ca va fi o stampila MINUNAT.EU sau o stampila Emilcalinescu.eu, chiar nu conteaza. Important este ca undeva, candva, voi avea o stampila a mea.

Legat de Stampila MINUNAT.EU cineva imi zicea ca as avea-o in frunte. Ca tot comportamentul meu ar fi … minunat.eu. De altfel, la un blog-meet, in ianuarie, cineva chiar imi scrisese asta pe frunte:

Acum va intreb pe voi: ce parere aveti despre stampila MINUNAT.EU? Ar fi utila candva la ceva? Salutari MINUNATE tuturor!

ps: Articolul despre Stampila Minunat.eu este scris pentru SuperBlog 2013. Urmeaza, pe acest blog, un articol care va anunta inceperea unui SUPER maraton de guest-posturi, urmat de un top 10 articole Super-blogosferice (Care va deveni rubrica saptamanala). Ramaneti MINUNATI (.EU).

One thought on “Stampila MINUNAT.EU . O poveste reala.

  1. Frumoasa stampila. Ar fi utila sa stapilam cu ea toate lucrurile minunate care ni se intimpla sau care ne inconjoara, doar asa in semn de validare.
    Si poate ca astfel lumea ar deveni un loc minunat!

Las─â un r─âspuns