STEROIZI minunati

Pe acest blog totul ar trebui sa fie minunat (punct eu). Absolut totul ar trebui sa fie pozitiv, ori chiar si daca e negativ, sa fie formulat intr-un pozitiv. Pardon, minunat. Cat reusesc sau am reusit deja va las pe voi sa spuneti.

Pana atunci sa vorbim despre minunatii muschi si minunatii steroizi. Adica acele chestii de le bagam in noi pentru a fraieri bagaboantele (daca zice vreunu’ ca e scris gresit il injur). E bine sa tragi de fiare, e bine sa iei steroizi, e bine sa te intereseze cum arati. Dar este bine sa te si informezi. E bine sa stii ce bagi in tine. Macar sa nu fie o surpriza (din aia la care nu te astepti) cand patesti ceva rau.

De exemplu pe blogul steroizi.co gasim informatii generale despre steroizi. Nu stiu cat de accesat este, habar n-am cine-l scrie, dar eu discut despre utilitatea in sine a unui astfel de site. Nu discut despre cat de bine e el facut, nu d-alta, dar momentan nu am termen de comparatie (cand voi avea o voi face).

Si spun ca as incuraja si voi incuraja tot timpul astfel de site-uri (bloguri). Ca as prefera sa stim cine le scrie e altceva. Dar ideea este buna si trebuie incurajata (si promovata). Iar indemnul se indreapta intai si intai spre studentii medicinisti, care ne-ar putea ajuta cu ceva informatii. Sau e valabila faza cu „studentii de la medicina n-au timp de bloggareala”? Sper ca nu, pentru ca avem nevoie de atatea si atatea informatii de la ei …

Este minunat sa aratam musculosi, este minunat sa consumam steroizi, dar si mai minunat ar fi sa stim ce bagam in noi. Si eventual ce riscam. Cer prea multe? Un om informat este un om puternic. Iar asta e valabil chiar si atunci cand omul nu e om ci e blogger ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor!

Las─â un r─âspuns