Stomatologie online

Stiti foarte bine dragostea mea pentru online. Mai nou, mi se pare normal (sau, ma rog, #miseparecorect) ca orice chestie din offline sa aiba corespondenta si-n online. Nu neg utilitatea magazinelor offline, insa tare m-as bucura ca ele sa aiba si un site. Totul trebuie sa aiba corespondent aici, in online. Unele magazine sunt EXCLUSIV online, altele sunt inca in ambele parti. Exista anumite servicii care nu pot fi insa exclusiv online. Cum ar fi serviciile medicale. Tot trebuie sa te deplasezi pana la medic (Desi uneori poti chema medicul la tine), insa ideal ar fi ca acel medic sa existe si in mediul online. Acum voi vorbi despre ideea de stomatologie online. Ideea poate fi insa aplicata la oricare alta clinica.

Asadar, de ce imi surade mie ideea de a avea stomatologie online (cu cateva sfaturi incluse):

1. Vreau sa-mi fac programarea direct d-acasa. Stiti voi, uneori faci drumul pana la clinica doar pentru a te programa. Un prim drum scutit.

2. As face o aplicatie in timp real, pentru a vedea cati pacienti mai sunt. De exemplu, tu esti al X-lea pacient al zilei si esti programat la ora 12. Daca e ora 11:30 si s-a ajuns la pacientul numarul 4, e bine sa mai stai nitel. Daca locuiesti langa cabinet e clar ca e mai comod sa stai acasa decat sa astepti acolo.

3. Afli preturile din start. Nu te mai duci pentru ca apoi sa fii socat de cat costa. Pur si simplu stii din start cat e o coroana, cat e o extractie, cat e o plomba…

4. Poti face comparatii. In offline trebuie sa umbli din clinica in clinica pentru a afla preturile. Acum acest umblat este doar virtual. Ca timp s-ar putea sa-ti ia ceva, dar te duci la tinta.

5. Partea cea mai importanta: afli usor care cabinete sunt serioase si care nu. Un cabinet cu o strategie corecta isi va indemna pacientii sa ofere feed-back in mod public. Afli care cabinet este cel mai apreciat de catre clienti si care nu. Se creeaza comunitati, poti socializa. Este si mai fun zic.

6. In mod paradoxal, poti obtine astfel si niste reduceri. Daca acel cabinet are o strategie facuta cu cap poate oferi reduceri daca dai check-in, daca folosesti aplicatia lor etc. Modalitati pot fi gasite, trebuie doar sa fie vointa.

Ce mai imi doresc eu? Pai multe bloguri stomatologice. Adica vreau o stomatologie online care sa aiba si blog. Sa aflu opinii ale unor medici cu privire la diverse probleme. Intai si intai, logic, as dori sa vad sfaturi pentru preventie si ingrijire, iar apoi mi-as dori sa vad si ceva stiri comentate. Apar diverse stiri care privesc, fie si tangential, domeniul stomatologiei. As vrea comentarii din partea medicilor stomatologi, nu din partea pareristilor de la tv. De exemplu, citisem cum ca o alteta britanica daduse 10 mii de euro pentru a-si stramba dintii. Mi-as fi dorit cateva comentarii din partea medicilor stomatologi. Simteam nevoia.

Sa va dau acum si un exemplu pozitiv: exista o stomatologie aminov se cheama, care are un site foarte interesant. Are si sectiune de stiri (cam ce doresc eu), deci inca o biluta alba. E adevarat, as mai adauga cateva chestii, dar pentru inceput e ok. Aplicatia aia de care ziceam e inca departe, insa trebuie inceput de undeva.

Daca mai cunoasteti vreo stomatologie online sa dati de veste. Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

7 thoughts on “Stomatologie online

  1. In general se poate afla destul de repede lista de preturi, cabinetele private avand un site de cele mai multe ori. Totusi asta nu ar trebui sa ne retina in a merge periodic la medicul dentist pentru un control de rutina.

Las─â un r─âspuns