SUPER-BLOG … minunat (punct eu)

Pentru cititorii acestui blog am o veste: particip la editia de primavara a Super-Blog. Era clar ca voi participa, lumea ma tot intreba CAND. Asta era marea curiozitate. Stiau ca voi participa, stiau cat de mult mi-a placut Super-Blog 2012.

Acum trebuie sa justific de ce am ales acest blog pentru a participa. Nu trebuie sa conving pe nimeni, poate am ales gresit, dar este alegerea mea si mi-o asum:

1. Pana acum am cam dat-o-n bara cu nisarea. Acest blog trebuia sa fie de umor. Si nu este. Are nevoie de continut, asa ca doresc sa-l fac atractiv macar dintr-un punct de vedere.

2. Imi zicea Andrei: bai, pentru EmicalinescU.EU ai deja diploma ca e Super-Blog. Obtine si pentru alt blog aceasta diploma. Argument corect.

3. Continut am destul pe celalalt blog, am si multe link-uri (unii ar zice PREA multe), asa ca hai sa bag cate ceva si p-asta. Si nu puteam participa cu blogul vechi la concurs. Adica tehnic puteam, dar nu ma simteam bine sa particip cu un blog pe sub-domeniu. Narcisistul din mine ar fi urlat ­čÖé

Acum cateva cuvinte despre SUper-Blog 2013. Intai si intai, 2013 este primul an in care avem editie de primavara. Este ceva inedit, dar ceva bun. E adevarat, editia cica este dedicata in special fetelor, iar prima proba pare a confirma asta: produsele farmec. Nu stiu cum va continua, insa refuz sa cred ca va fi un concurs exclusivist. Chestia este probabil legata de sponsori: sunt mai multe magazine online dedicate fetelor. E un adevar, trebuie sa-l acceptam.

Ce mai imi ramane sa va spun? Pai bafta tuturor participantilor si sa ne vedem cu bine la gala finalistilor. Nu stiu cand va fi (in aprilie, dar habar n-am cand si unde), dar sper sa iasa la fel de buna ca cea din 2012.

Salutari SUPER-MINUNATE tuturor ­čÖé

2 thoughts on “SUPER-BLOG … minunat (punct eu)

Las─â un r─âspuns