Tapet …

As incepe cu o intrebare, ulterior incercand sa raspund la ea: cine mai foloseste tapet pe pereti in anul 2014? Apoi sa va zic povestea mea.

In apartamentul in care stau a fost tapet pana acum nu mult timp. In camera in care ma aflu acum era o padure. Padurea, in sine, era intunecata si camera nu avea un aspect tocmai placut. Era o atmosfera oarecum inchisa, neprietenoasa. Nu-mi dau seama cat ma avantaja sau nu, cat imi facea chef de somn ori cat imi strica cheful, cert este ca uneori simteam si eu ca acel tapet nu prea e potrivit. Noi (adica familia mea) asa gasisem apartamentul atunci cand l-am luat.

Acum cativa ani am decis sa-l dam jos (din camere) si sa zugravim. Vopseaua aleasa a fost una normala, lavabila (un galbui altfel destul de odihnitor). Bine, si tapetul, in teorie, putea fi spalat. Fusese, de fapt, spalat de cateva ori.

Partea trista a fost ca s-a luat foarte greu de pe perete. Habar n-am daca din cauza calitatii lui sau pur si simplu asa se ia. Era o constatare.

Initial am zis ca e mai ok asa, ca respira peretii, ca mai buna e vopseaua asta. Pana la un punct. Personal, as prefera tapet, desi acela era prea inchis pentru mine. Sa va arat 2 modele de tapet care mi-au atras atentia in cautarile mele internautice:

Tapet Deco-Perete.ro

Nu stiu cat de bun este intr-o camera unde dormi, dar intr-o camera de zi mi se pare tapetul ideal. Daca n-ai bani de bautura macar sa le ai pe perete. Zic. Si inca unul, de pe acelasi site:

Tapet Disney cu avioane. Frumos zic. Asta desi filmul Planes nu m-a incantat deloc.

Nu stiu, o fi greu de intretinut, s-o da greu jos, dar eu nu sunt adeptul unei singure culori. Imi plac culorile, imi plac peisajele, asa ca as vrea tapet. Cand voi avea casa mea probabil imi voi pune tapet pe perete. Fie aleg un model din magazinul de unde-l voi comanda, fie voi personaliza unul. Idei am destule, trebuie doar sa le puna cineva-n aplicare, ca n-am talent la desen deloc.

Sunt curios cati dintre voi aveti sau ati avut tapet. Ce parere aveti despre el, de ce l-ati dat jos (daca ati facut-o) si de ce l-ati pastrat (unde e cazul). Intreb serios, ca parca e mai vesel cu tapet. Salutari VESELE tuturor!

ps: Despre cum montezi un tapet aveti AICI detalii.

One thought on “Tapet …

Lasă un răspuns