TIFF 2016 are 5 clipuri misto

TIFF 2016 are 5 clipuri misto

 

 

Acest articol trebuia sa se afle pe Cinemil.ro. Nu am pus acolo pentru ca nu e vorba despre filme, ci despre reclame. Despre TRAILERELE celui mai mare festival de film din tara, Trailere, spoturi, ziceti cum doriti ­čÖé TIFF, ajuns la editia cu numarul 15. Da, zicem TIFF 15 in 2016 pentru ca frumosul festival a inceput in 2001.

TIFF 2016

Acum sa le vedem pe rand, cu denumirea lor cu tot:

Terminatu:

Mariska

Taxidermistul

Amalia

Padurea Ghimpe

(Am folosit, in fiecare caz, denumirea lor autohtona)

Festivalul incepe de azi intr-o saptamana, pe 27 mai. Eu voi ajunge acolo abia pe 30 mai, pentru ca am ceva treaba prin Timisoara inainte.

Mai jos aveti conferinta de presa de lansare a TIFF 2016.

Lasand la o parte acest ultim clip, ziceti cum vi se par clipurile de promovare. Mie-mi par fix pe gustul meu, imi seamana, cumva, cu vlogul meu: se vede cum incepe, cum se termina, ceva (care pare) ne-editat. Nu-i si impresia voastra? ­čÖé

Ah, da, acesta era articolul in care ma laudam ca ajung la Cluj. Va dau alte detalii mai incolo. Pana atunci, tineti minte doar atat: TIFF 2016 se va desfasura intre 27 mai si 5 iunie in Cluj. Eu ajung pe 30 si sper sa fie un TIFF de poveste. Eu am 8 bloguri la dispozitie sa-l povestesc. Si o voi face, sa vedem pe cate dintre ele.

TIFF 2016

Cam atat, pentru moment, despre TIFF 2016. Mai multe, din 30 mai ­čÖé Salutari MINUNATE tuturor!

 

Las─â un r─âspuns