Toamna bloggerilor e un concurs MINUNAT

Toamna bloggerilor e un concurs MINUNAT

 

 

Incep direct, spunand ca pentru mine este prima oara cand particip la concursul Toamna Bloggerilor. Datile trecute m-am tot gandit, m-am razgandit, ba ca nu-mi placea regulamentul, ba ca nu ma incantau campaniile, de fiecare data aveam alt motiv. Am participat sporadic la campanii BlogAwards, insa acum vreau sa CASTIG. Minunat.eu este blogul ales pentru a participa, aceasta fiind, de fapt, singura necunoscuta (cu care blog sa particip). Ce se poate intampla grav in afara de faptul ca nu voi castiga? Nimic!

Toamna bloggerilor

De ce mi-am dorit sa particip? Simplu: pentru a intra (si) in aceasta comunitate, pentru a ma face cunoscut (si auzit) si aici si pentru a castiga premii. Is cateva premii interesante si probabil vor mai veni si altele┬ápe parcurs. Important e participanti, dar ar fi frumos sa si castigi. Si da, stau aproape de bulevardul Pierre de Coubertin, asa ca sunt obligat geografic sa folosesc aceasta sintagma ­čÖé

BlogAwards

Va invit si pe voi sa participati. Puteti participa la cate campanii vreti voi (daca va surade doar una, apai la aceea si numai la aceea veti participa). Daca inca nu aveti cont pe BlogAwards si ati aflat de acest site de concursuri de aici, rog sa ma anuntati dupa ce v-ati facut cont. Voi primi 0.5 puncte in plus pentru ca ati aflat de site si de Toamna Bloggerilor prin intermediul meu. Si tot legat de regulament: imi place ca primesc puncte in plus cei care se inscriu devreme. Urasc participantii care se inscriu pe ultima suta, in ultima ora de participare. Cumva trebuie premiata si promptitudinea!

V-am convins ca Toamna bloggerilor e un concurs minunat? Daca da, haideti la concurs. Sa vedem care-i mai bun. Si sa curga premiile, ca am chef sa castig!  Iar daca vreti doar sa stati pe bara si sa vedeti ce au scris altii in campanie, urmariti #toamnabloggerilor pe twitter si pe facebook. Salutari MINUNATE tuturor!

1 thoughts on “Toamna bloggerilor e un concurs MINUNAT

Las─â un r─âspuns