Trif Vlad despre Dracula de la Locked In

Trif Vlad despre Dracula de la Locked In

 

De multe ori, cand merg in camerele de evadare bucurestene, iau cu mine si nebloggeri ori bloggeri de nisa. Pentru ca imi place ca impresiile sa fie consemnate undeva, le ofer si spatiu pentru a si face cunoscute. De aceasta data, Trif Vlad, un obisnuit al acestui blog, ne povesteste despre intalnirea cu Dracula de la Locked In (sunt mai multi Dracula in Bucuresti, d-aia am facut aceasta precizare). Trif Vlad, ai legatura:

 

 

Sambata 18 iulie a fost o zi de evadat pe o canicula ca in povestile lui Creanga. Domnul Calinescu m-a invitat acum sa vedem si cum a fost.

A trebuit sa ies din camera Dracula de la Locked in . Pot sa spun ca a fost foarte interesant. Trebuie sa evadam din cripta marelui vampir. Asa ca iesiti de acolo doar peste cadavrul contelui. Nu te plictisesti cautand, nu ramai in pana de idei si indicii. Totul foarte bine legat in puzzle-ul evadarii. Mobilierul foarte frumos aranjat chiar cu gust pot spune.  Au lasat impresia unor oameni care au stiut ce trebuie facut si unde ca sa iasa totul in regula.

Cred ca de acolo eram cel mai slab experimentat dintre participanti dar mi s-a parut ca avea un nivel destul de usor la general. Din cate imi amintesc am iesit destul de repede. Este o camera o recomand. Consider ca sunt de ajuns 3 sau 4 persoane pentru a iesi. Noi ne-am descurcat destul de usor din cate retin, desi unii si-au cam batut joc de indicii, acum as fi subiectiv uite.

Camera are mecanisme alese atent, toate elementele au sens, nimic neparand pus la intamplare. Confruntarea cu Dracula nu este neglijata, intriga este completata de un punct culminant si bineinteles de un final ce poate fi pozitiv sau nu.

Parerea mea generala este ca daca vrei sa incepi sa mergi la escape-uri aceasta ar fi camera perfecta: usoara, logica, placuta si usor scary. Ramai cu un gust placut si imediat poti incerca alta.

Locked In Picture

La inceput iti pui intrebarea: Ce e camera asta ??? apoi lucruriele devin evidente si totul are sens. Sper sa nu va speriati deloc pe parcursul camerei, mie unul mi-a placut povestea. Singurul spoiler care il ofer este ca aveti parte de un final foarte tare.  Asa ca spor la evadat ! Merita s-o joci chiar si numai pentru asta. Totusi ai grija la timp ca sa nu ramai acolo ca e cam racoare. Sper sa apreciati si voi cea mai noua camera de la Locked in . Locatia lor este pe strada Radu Voda Nr. 16 A, puteti face rezervari la numarul: 0763 252 503. Enjoy the room !

Locked In

Despre intalnirea cu Dracula de la Locked In au mai scris Raluca Cojocaru, Malaezu si minunata mea persoana (pe Cinemil.RO). Cei de la Locked In poti fi gasiti pe site-ul lor oficial, pe facebook si offline in zona Unirii, pe strada Radu Voda nr 16A. Va invit sa-i vizitati si voi. Salutari EVADATOARE tuturor!

One thought on “Trif Vlad despre Dracula de la Locked In

Lasă un răspuns