Trif Vlad din nou despre Dracula

Trif Vlad din nou despre Dracula

 

Trif Vlad a mai vizitat o camera avand ca tematica pe Dracula. Impresiile sale in articolul de mai jos:

 

Acum cateva zile am mai scapat cu brio de la o evadare pe canicula. Acum am avut ocazia sa ies afara de la locatia Escape RooMania. Oamenii astia intra indraznet pe piata cu o noua camera cu tematica legata de Dracula. Acum fata de alte camere ei propun o varianta rustica povestilor cu varcolaci si vampiri. Decorul este realizat simplist cu obiecte populare.

Fata de alt loc cu aceeasi tema aici puzzle-ul este ceva mai dificil, dar cu siguranta nu este imposibil. Acum marele conte ne astepta intr-o camera cu specific national. Trebuie sa gasim solutia acestui mister dezlegand jocuri de cuvinte, imagini, obiecte si numere toate cu o conotatie speciala iesite din lumea traditionala. M-a facut sa imi aduc aminte de povestile cu strigoi, varcolaci, vampiri si iele din lumea satului.

Se pare ca Dracula este un simbol romanesc care ne reprezinta in domeniul escape room-urilor, un mod de entertainment in echipa care pare este din ce in ce mai dezvoltat si in Romania. Iar lumea alege sa isi petreaca timpul liber in astfel de locuri

Am luat parte la evadare cu domnul Emil, Iulia si Andreea. Ne-am descurcat bine, dar nu am iesit cat de repede ne asteptam. Bineinteles am pierdut timpul si acum, chiar cand ajungeam la mal, chiar de doua ori. Simbolistica ne-a dat putine batai de cap dar pana la urma am reusit. Consider ca este o camera unde se descurca lejer 4 persoane cu sau fara evadari la activ. Una se pare ca marele conte nu reuseste sa tina pentru pe cei de la „internet explorers”. Desi a ras putin de noi la final.

Puteti merge cu incredere sa luati parte la ieseala lor. Escape RooMania poate fi gasit foarte usor aproape de Piata Romana pe Str. General Ernest Brosteanu Nr.8, rezervarile se pot face la numarul 0746 965 279. Am auzit ca mai pregatesc o camera legata de Harry Potter si  ceva mai tarziu un dungeon room. Oamenii sunt entuziasti cu noua lor camera si sunt foarte primitori.

Internet Explorers Dracula

Atat despre aceasta noua camera cu tematica Dracula. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Trif Vlad din nou despre Dracula

Lasă un răspuns