Trif Vlad: Primul meu escape room

Primul meu escape room

 

Din cate se vede si din titlu nu am mai fost pana acum la asa ceva. Conceptul nu imi era strain totusi. Nu am cautat pe google decat adresa celor de la Escaperia si am vazut ca este foarte usor de ajuns, pe Splaiul Independentei foarte aproape de Piata Natiunile Unite.

Daca esti la fel ca mine si nu ai mai incercat pana acum, te rog sa mergi cu incredere, ai o ora la dispozitie sa iesi dintr-o camera plina cu indicii. Iti poti pune foarte usor inteligenta la incercare, camera este plina cu chestii care trebuie sa le asezi logic pentru a gasi cheia.

Ajunsi acolo, dupa ce am fost incuiati, am vazut ca avem un peisaj foarte placut in caz nu aveam inspiratia necesara pentru a pune cap la cap cele gasite.Tema acestui escape room este fobia irationala ca o rata te priveste – anatidaephobia. Organizatorii sunt foarte amabili si te pot ajuta cu un hint daca deviezi din peisaj si nu gasesti solutia.

Pentru a iesi aveam la dispozitie o ora, recordul camerei este de 42 de minute. Echipa cu care am evadat s-a numit Internet Explorers. Eu si colegii mei: Emil, Andrei, Irina si Serban ne-am miscat destul de bine, am inteles ca am fost pusi la incercare la un nivel mediu, am reusit sa iesim in 48 de minute. Curios din fire am mutat si analizat de doua ori chestiile care le gaseam, am fost cel care am gasit niste indicii chiar unde nu trebuiau sa fie si am pornit un aparat mai devreme.

Escaperia Internet Explorers

Puteti incerca cu incredere escape room-ul Escaperia, toate detaliile sunt pe site-ul lor sau ii puteti contacta pentru rezervari la numarul: 0773368651. Eu consider ca poti arde gazul destul de productiv acolo.

Articolul Primul meu Escape Room este scris de Trif Vlad (primul din dreapta). El mai poate fi citit pe blogul sau personal, dar si pe Cinemil.ro, cand imi reprezinta acel blog la diverse vizionari de filme si festivaluri (va transmite, de exemplu, de la Next Film Festival). Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “Trif Vlad: Primul meu escape room

Lasă un răspuns