Tu esti masina visurilor mele

Ai copil cu varsta de pana-n 15 ani? Este talentat la desen? Este pasionat, cat de putin, de masini? Acum este sansa lui. Toyota organizeaza concursul Dream Car Contest (pe care eu l-as boteza TU ESTI MASINA VISURILOR MELE).

Concursul are 3 sectiuni, pe fiecare categorie de varsta in parte:
– Sub 8 ani;
– Intre 8 si 11 ani;
– 11-15 ani.

Premiile sunt dupa cum urmeaza:

Categoria I de participanti:
– Aur: Tableta Allview Viva Q7
– Argint: Telefon Mobil Allview A4 All white
– Bronz: Set pictura in tempera incepatori

Categoria a II-a de participanti:
– Aur: Tableta Allview Viva Q7
– Argint: Telefon Mobil Allview A4 All white
– Bronz: Set pictura in tempera incepatori
– Premiu special Toyota: Materiale promotionale Toyota

Categoria a III-a de participanti:
– Aur: Tableta Allview Viva Q7
– Argint: Telefon Mobil Allview A4 All white
– Bronz: Set pictura in tempera incepatori

Categoria speciala:
– Premiu special Toyota: Materiale promotionale Toyota

Acum, competitia SuperBlog 2013 ma pune sa-mi imaginez cum as promova eu acest concurs daca as fi partener media ori ambasador. Eu as vedea promovarea acestui concurs in urmatorul fel:

1. As face o promovare intensa in scoli, dand eventual un bonus (un mic premiu) profesorului (ori invatatorului) care va aduce castigatorul. La desen este vorba intai si intai de talent, dar talentul trebuie, cumva, slefuit.

2. As promova SCOALA/ gradinita care da castigatorul. Cumva, Toyota trebuie sa incurajeze scolile si gradinitele sa-si trimita copiii talentati la acest concurs.

3. As prezenta concursul drept O SANSA UNICA DE A TE AFIRMA PE PLAN NATIONAL SI INTERNATIONAL.

Ce as face EU, ca si blogger-partener?

1. As filma evenimentul.

2.As lua interviu castigatorilor (stiti cat conteaza pentru un pusti sa dea un interviu, fie si pe un blog?).

3. As lua interviu familiei, profesorului, colegilor acelui/acelor pusti.

4. Gandindu-ma ca acest concurs se va desfasura ANUAL, in anii urmatori as prezenta proiecte precedente. „Dragi copii, colegul vostru X, anul trecut, a prezentat ACEST proiect. Nu a castigat, pentru ca au fost alte proiecte mai bune. Insa anul acesta promite sa castige”. Bineinteles, totul trebuie facut cu concurentul de anul trecut vorbind in fata intregii scoli despre proiect.

Foarte important: concursul trebuie sa devina O TRADITIE! Un concurs de traditie valoreaza INFINIT mai mult decat un concurs UNIC! Povestile de succes ale castigatorilor valoreaza infinit mai mult decat premiile in sine!

Da, castigatorii sunt niste VEDETE si trebuie tratati ca atare. Diferenta dintre o vedeta tv si o astfel de vedeta este ca in acest caz a contat exclusiv talentul. Foarte important: talentul trebuie sa primeze!

De asemenea, eu as promova, pe plan national, acest concurs prin TU ESTI MASINA VISURILOR MELE. Fiecare masina desenata de copii trebuie prezentata ca o masina de vis, trebuie ca ei sa dea frau liber imaginatiei.

Tu esti masina visurilor mele. Nu este manea, este un concurs Toyota la care chiar va puteti inscrie copilul de pana-n 15 ani. Nu sunt partener media ori ambasador, desi mi-as dori acest lucru. Eu n-am sansa sa merg pana-n Japonia (si sa recunosc, nici talent la desen n-am), insa copilul tau are aceasta sansa. Da-i sansa asta!

In final, sa cante muzica:

Tu esti masina visurilor mele
Cand merg cu tine, parca-mi dai putere
Este foarte bine, tu esti inventia mea
Te-am inventat EU si nu altcineva!

Tu esti masina visurilor mele – articol SuperBlogosferic DE VIS! Salutari DE VIS tuturor!

Lasă un răspuns