Un teren inchiriat, ideal pentru o perioada de proba?

Un teren inchiriat, ideal pentru o perioada de proba?

 

 

Zi de zi ne vin tot felul de planuri in minte, care mai de care mai iesite din comun. Unii dintre noi ar vrea sa se apuce de o mica afacere, iar altii ar vrea din toata inima sa isi poata creste singuri fructele si legumele, pentru a avea propria cultura bio, in gradina proprie. Sunt o multime de astfel de idei care pot sa fie puse cu succes in aplicare, trebuie doar sa stim sa le alegem pe cele mai bune.

Eu, spre exemplu, as vrea din toata inima sa ma apuc sa imi cultiv cateva legume si fructe. Vreau sa fac asta pentru ca hrana ecologica e indispensabila pentru mine, dar si pentru ca imi place aceasta activitate, gradinaritul. Asta daca voi reusi sa ma mut in Cluj-Napoca. Imi doresc sa imi pot gasi o garsoniera decenta, iar mai apoi sa vad cum ma voi putea orienta.

Nu vreau sa imi achizitionez niciun teren, ci doar sa il inchiriez. Asa ca cel mai probabil voi apela la sectiunea terenuri de inchiriat Cluj-Napoca oferita de Compari Imobiliare. Nu de alta, dar nu ma dau in vant dupa investitii prea mari. In niciun caz nu as alege vreodata varianta cumpararii unui teren, din foarte multe motive, care au baza o investitie financiara colosala.

In planul meu treaba sta foarte clar. Dupa ce reusesc sa imi gasesc o garsoniera, caut pe compariimobiliare.ro ofertele care sa mi se potriveasca cel mai bine mie. Trebuie neaparat sa fie un teren ceva mai micut, undeva nu prea departe de oras si sa ma asigur eu ca solul este fertil.

Am ales Compari Imobiliare pentru ca reprezinta site-ul ideal pentru mine in ce priveste aspectul, dar si functiile oferite. Pot vedea cu exactitate locul in care se afla oferta de inchiriere, pretul, dar si alte detalii legate de acesta, precum frontul, latimea drumului de acces, daca sunt constructii pe teren si alte detalii de acest fel. Pot sa solicit vizionare, sa compar, sa cer detalii sau sa intreb. Sunt o multitudine de lucruri pe care as putea sa le fac eu ca posibil client al lor.

Un lucru care imi mai place il reprezinta modul in care arata site-ul. Aspectul este unul foarte placut, pot usor sa navighez de la o sectiune la alta, fara a avea niciun fel de problema in acest sens. Nu exista nicio oferta care sa nu vina la pachet cu cateva poze, care sa arate cu precizie modul in care se prezinta acel loc. Iar daca decid ca as fi incantata de oferta, foarte usor as putea sa solicit o vizionare. Astfel, un expert Compari Imobiliare ma va putea indruma, pentru a putea face cele mai bune alegeri in ce priveste achizitia facuta de mine.

Stiu sigur ca ajutorul venit din partea lor ma va face sa iau cele mai bune decizii in acest sens si ca nu va fi niciun fel de problema aparuta pe parcurs. Sunt seriosi, tineri si doresc sa isi multumeasca cat mai bine orice posibili clienti! De ce nu ai apela la serviciile lor?

Lasă un răspuns