#UnitiSalvam pe Rares Dumitrascu

Hashtagul #UnitiSalvam va este cunoscut de la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana. A fost de apreciat solidaritatea romanilor, in special a bucurestenilor, pentru o cauza aparent neinteresanta. Oamenii au iesit cu miile in strada, zile la randul, pentru a protesta impotriva unui proiect pe care-l considerau daunator. Numele Rares Dumitrascu nu va este insa atat de cunoscut. Din pacate. Despre el voi vorbi in randurile urmatoare.

Rares Dumitrascu este un semen de-al nostru care are nevoie de ajutor. Este prea mic sa ceara ajutorul, prea mic pentru a constientiza boala pe care o are. Are aproape 5 ani, insa nu poate face ce face un copil normal, de varsta lui. Copilaria lui inseamna spitale, chimioterapie, tratamente. Inseamna durere. Boala se cheama, in termeni populari, cancer de sange. Detalii despre boala lui, cu toata documentatia aferenta, se afla aici. Sunt inscrisuri oficiale, cu numele si prenumele doctorilor care au dat acele diagnostice. Totul este public, nimic fals.

In Romania tratamentele sunt ineficiente. Suntem in UE insa sistemul nostru medical este inca departe de mult clamatele standarde europene. Operatia micutului Rares Dumitrascu, intr-o tara avansata precum Franta, costa 280 de mii de euro. Familia acestuia NU are acesti bani, asa ca apeleaza la ajutorul semenilor. Adica al meu, al tau, al tuturor.

Ce poti sa faci? Cum poti pune umarul?

– Donand direct:

DONATII prin PAYPAL: rtdumitrascu@gmail.com
CONTURI pentru donații:
Titular de cont: RAZVAN TRAIAN DUMITRASCU
Cont LEI: RO54INGB0000999900856546
SWIFT INGBROBU

Titular de cont: ELENA DUMITRASCU
Cont EURO: RO30RZBR0000060016531563
Cont LEI: RO40RZBR0000060010077779
SWIFT RZBRROBU

– Popularizand site-ul cu documentatia, pagina de facebook ori site-urile si blog-urile care au scris despre site. Nu cersesc like-uri si share-uri. Spre exemplificare, va arat faptul ca un blogger mare precum Cabral a scris despre acest caz. Popularizati-l pe el. Nu pentru ca are nevoie de popularizare, ci pentru Rares Dumitrascu.

– Descarcand flyerele de pe site-ul sau si impartindu-le prietenilor, apropiatilor ori pur si simplu pe strada, prin orasul nostru.

#UnitiSalvam Rosia Montana se auzea, nu demult, pe strazi. Acest #UnitiSalvam poate fi, insa,  folosit si pentru cazuri precum al lui Rares Dumitrascu? Ne putem arata solidaritatea fata de el, anonim ori public? #UnitiSalvam pe Rares Dumitrascu. Ce bine ar fi 🙂 Salutari UMANITARE tuturor!

Lasă un răspuns