UTILITATEA unei case de amanet

V-ati gandit, vreodata, la utilitatea unei case de amanet? Vedeti ca ele s-au inmultit, vedeti ca sunt la tot pasul (si se inmultesc precum mega image-urile). Ziceti ca singurul lor obiectiv in viata este ca oamenii sa vina acolo si sa-si lase obiectele de valoare. Posibil, insa multe case de amanet au salvat financiar unele familii. E drept, ele sunt pastrate ca ultima solutie. Ultima solutie, cea mai drastica.

Totusi, v-ati imagina intrand intr-o casa de amanet cu alt scop decat sa luati bani de acolo? V-ati gandit vreodata, efectiv, la utilitatea unei case de amanet?

Eu va dau 2 sugestii:

1. V-ati gandit vreodata ca veti putea cumpara obiecte de la amanet? Puteti cumpara bijuterii ieftine, dar si aparatura ieftina: telefoane, tablete, laptopuri, camere foto. NU sunt noi, insa cu siguranta le veti cumpara la un pret bun. Cunosc 2 persoane care si-au cumparat telefon respectiv tableta de la amanet. Nu este nicio rusine, le veti cumpara LEGAL, asa ca nu riscati nimic. Da, trebuie sa mergeti cu cineva care se pricepe, dar nu plecati de la premisa preconceputa ca vor dori sa va pacaleasca. Dimpotriva ar zice unii: interesul lor este sa scape de acele produse si sa ia bani pe ele. Deci vor dori sa NEGOCIEZE. Ce le veti oferi tine de voi.

2. V-ati gandit vreodata sa va evaluati bijuteriile? Exista bijutieri care repara, care fac bijuterii, insa putini le si evalueaza. Poate voi veti dori sa le vindeti. Pretul dat de o casa de amanet este, e drept, mai mic decat pretul pietei. Dar ORIENTATIV poate fi folosit ca un pret de referinta. La modul: SUB acest pret, oricat de disperat as fi, NU vand.
Iar solutia data, candva, de un amic este foarte buna: du acea bijuterie la 3-4 case de amanet. Pretul real este cel mediu. Ori ati putea sa va folositi de cel mai mare pret si sa spuneti ca ACEA CASA DE AMANET IMI OFERA ATAT. E obiect bun de negociere.

Ideea este simpla: nu va fie rusine sa intrati intr-o casa de amanet. Nu musca. Ok, poate aveti ceva cu ele. Dar cu atat mai mult v-as zice sa profitati de ele. Daca totusi nu vreti sa fiti vazut intr-una, puteti incerca varianta online (de exemplu CreditAmanet.ro ). Are obiecte de vanzare, iar unele par interesante. Daca nu aveam tableta probabil mi-as fi luat una de aici, are multe tablete interesante ca pret.

UTILITATEA unei case de amanet? Veti fi uimiti sa aflati cat de utile sunt. Salutari MINUNATE tuturor!

2 thoughts on “UTILITATEA unei case de amanet

  1. Eu am cumparat de multe ori bijuterii de la case de amanet. Nu stii niciodata ce gasesti si preturile sunt foarte bune. Nu ai niciun motiv pentru care sa te duci direct la bijuteriile scumpe cand doresti, de exemplu, sa faci un cadou unei persoane dragi. Va garantez ca o sa gasiti obiecte frumoase la amanet.

Lasă un răspuns