Vacanta Mare se intoarce! Ciorba reincalzita?

Vacanta Mare se intoarce! Ciorba reincalzita?

 

 

Vad la un coleg blogger ca Vacanta Mare a revenit. Mai vazusem un clip cu Ion si Gheorghe. Cele 2 clipuri sunt mai jos. Dupa ce le vedeti, le si comentez un pic.

Asadar, Leana si Costel in jurul lumii:

Ion si Gheorghe:

Si acum, pe scurt, 5 comentarii:

  1. Multora le pare ciorba reincalzita. Glume de acum 10 ani. Lucru cu care NU sunt de acord. Complet in dezacord. Motivul este simplu: acum 10 ani inca aveau umor. Acum 20 chiar erau buni. Ciorba reincalzita uneori e buna, poate avea gust bun. Problema e ca daca o incalzesti de prea multe ori devine acra. Alterata.
  2. Clipurile lor sunt statice. Nu doar ca nici la TV n-ar fi fost ok astfel de clipuri, dar pe youtube este fix ce NU se recomanda. Clip static? In 2017? Pana si show-urile alea, unde na, era acelasi decor si trebuiau sa improvizeze, erau mai dinamice.
  3. Vacanta Mare nu a reusit sa inventeze niciun personaj nou. Tot Garcea, adica politistul prost? Tot Leana si Costel, adica taranii olteni din secolul trecut? Nimic nou?
  4. Pe vremuri Vacanta Mare inventa si niste melodii. Niste parodii pe care reuseai sa le tii minte. Pe una dintre ele o tin minte si acum. Se chema Dinamo. Din pacate nu se gaseste pe Youtube.
  5. Cu toate astea, daca maine Vacanta Mare ar avea un show live, la Sala Palatului ori in cine stie ce alta locatie, moderna ori comunista, m-as duce. Din curiozitate, din nostalgie. Cu gandul sa rad. Cu gandul sa vad ce oameni sunt langa mine in sala. Sunt nostalgici? Sunt pustani? Sunt oameni in varsta? Sunt oameni inculti? Sunt intelectuali?

 

Astept sa-mi spuneti ce parere aveti voi despre Vacanta Mare. Eu eram fan, nu doar prin prisma apartenentei la etnia olteneasca. Imi placeau si inca ma uit cu placere la clipurile lor vechi. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns