Videochat si videochatiste

In Romania anului 2014, a presta pe videochat este o crima. Nu din punct de vedere legal, aici am avansat, ci din punct de vedere moral. O moralitate cu care, oricat m-as stradui, nu sunt de acord. Despre videochatiste (ce alt termen as putea folosi) se vorbeste negativ cap-coada. Morala crestina este des invocata, dar pana si necrestinii repudiaza aceasta meserie.

Pe vremuri prostitutia era legala in Romania, iar bordelurile erau la ordinea zilei. Pe vremuri inseamna perioada interbelica, cea atat de infloritoare din toate punctele de vedere. Totusi, p-atunci nu exista acest nemernic de videochat. Din acest punct de vedere, paradoxal, vom gasi mai multi adepti ai prostitutiei decat adepti ai acestui videochat.

Pe vremuri, bordelurile erau frecventate de oameni importanti. Apoi, „domnisoarele” mergeau la preot sa se spovedeasca. Uneori chiar popa era clientul. Nu stiu daca preotul dadea bani (ochiul dracului) ori oferea altfel de plata.

Acesti oameni importanti intrau pe ascuns in bordel. De preferat noaptea, deghizati. Aparuse chiar un banc, de dinainte de 89: Asemanarea dintre trabant si bordel: ti-e rusine cand intri, ti-e rusine cand iesi, dar ce bine e inauntru. Nu stiu cat de bine este in trabant ori bordel, n-am fost in niciunul, dar din exterior pot sa presupun ca in bordel pare nitel mai bine.

Marea problema a dusmanilor site-urilor de videochat este ca nu stiu cine le frecventeaza. Ar vrea sa stie in cine sa dea cu pietre, dar nu pot afla. La bordeluri e simplu: stai in fata usii si vezi cine intra. La videochat e al dracului de greu.

Cine sunt aceste videochatiste? De ce practica aceasta meserie? Ce satisfactii le aduce? De ce nu se apuca de ceva onorabil? Chiar atat de mare este criza financiara?

In plus, ne intrebam cu totii cum sunt vazute aceste videochatiste in randul prietenilor? Dar familia ce parere are? Oho, da, ce parere are familia lor, ca asta ne intereseaza pe noi. Suntem experti la intrebari de genul. Mai stiti cand a venit printul Charles in Romania si a fost intrebat „Ce mai face mama dumneavoastra”? Ea era importanta, nu el. „A batrana”.

Internetul, mai nou, s-a umplut si el de site-uri de videochat. Unele te imbie sa le vizitezi, altele te indeamna sa te si angajezi la ei (cum este FunkStudio.ro, ultimul de care am dat eu). Traim intr-o tara libera, democratica si descuiata, astfel ca aceste 2 cuvinte, videochat si videochatiste, nu ar trebui sa fie deloc rusinoase. Nu te obliga nimeni nici sa le frecventezi, nici sa te angajezi acolo. Insa e indicat sa nu mai judeci pe cei care gandesc diferit. Doar o opinie. Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “Videochat si videochatiste

  1. Foarte util acest site mai ales ca vorbeste despre un detaliu mai putin cunoscut in zona noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca mai putin conoscut pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu se refera la faptul ca activitatea de videochat nu este una in limitele normaului, ba din contra totul este stabilit de legile existente in tara noastra. Este bine ca din acest site putem afla mai multe lucruri despre acest subiect, deoarece numai in aceste conditii tinerele fete vor avea ocazia sa afle situatia reala despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui site putem afla si alte informatii interesante despre videochat. Mai asteptam subiecte la fel de utile si cu siguranta voi mai intra pe acest site deoarece detaliile de aici sunt foarte bine documentate, ceea ce ma face sa devin un cititor al acestui tip de blog Tote cele bune!

  2. Articolul reflecta realitatea, daca nu vrei tu sa te angajaezi in domeniu, nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca ca tine. Nu cred ca exista cineva in masura sa judece.

  3. Eu personal nu cred ca este ceva rau sa faci videochat. Dar parerile difera de la o persoana la alta

Lasă un răspuns