Videochatul – în topul celor mai bănoase meserii în România

Videochatul, în topul celor mai bănoase meserii în România

 

Dacă până nu demult cea mai bună meserie din România era considerată cea de IT-ist, ei bine, a fi model de videochat a căpătat din ce în ce mai mult teren și ajunge să reprezinte, astăzi, cea mai bănoasă dintre meserii. Cât de mult poate câștiga un model la un studio de videochat din București? Peste 5.000 de dolari pe lună. Mult, puțin, cert este că, în funcție de cât de implicat este modelul, acesta poate ajunge să câștige sume fabuloase, de până la 20.000 de dolari pe lună.

Videochatul a fost mult timp asociat cu prostituția, însă odată cu trecerea timpului definiția cuvântului videochat s-a clarificat în mințile tot mai multor români. Așa se face că tot mai multe studente se îndreaptă către studiourile de videochat, pentru a-și putea îndeplini visurile. Și, pentru că studiourile de videochat apar în București ca ciupercile după ploaie, fetelor le revine misiunea grea de a alege care dintre studiourile de videochat este potrivit pentru ele.

Ce studio de videochat aleg studentele venite în București

Studio de videochat mare sau unul de cartier? Echipă exclusiv formată din fete sau nu? Traineri specializați? Evident, răspunsul este unul afirmativ. Cu cât studioul de videochat este mai bine dotat și are echipă specializată pentru fiecare domeniu, cu atât modelele de videochat vor putea face performanță. Se spune că suntem media celor mai apropiați 5 oameni din viața noastră, așa că trebuie să ne înconjurăm de cei mai buni, nu-i așa?

Cele mai multe dintre studentele venite în București aleg studiouri de videochat mari, în care pot avea încredere. Ele caută discreție și seriozitate, dar și o echipă frumoasă, în care să se poată integra. 9 din 10 femei care sunt model de videochat au recomandat Charm Studios pentru că, spun ele, este unul dintre cele mai corecte studiouri din București. În plus, la Charm Studios găsești, pe lângă bonusurile aferente și o echipă dedicată, un make-up artist profesionist, traineri specializați, gata să te ajute în orice moment.

De ce să alegi studioul de videochat Charm Studios? Fii printre cei mai buni, ca să fii unul dintre cei mai buni! 🙂 Iar Videochatul este în topul celor mai bănoase meserii în România.

2 thoughts on “Videochatul – în topul celor mai bănoase meserii în România

  1. Este unul dintre cele mai banoase din Romania pentru ca si fetele isi arata interesul pentru aceasta industrie si incerca sa aiba cele mai bune rezultate.

  2. Daca iti dai interesul, te implici si ai o atitudine pozitiva, cu siguranta ca veniturile iti vor depasi asteptarile. Tine de tine cat de mult iti doresti sa ajungi pe scara succesului.

Lasă un răspuns