Vine vara bine-mi pare?

Vine vara bine-mi pare?

Vine vara bine-mi pare/In gradina am o floare … Va mai amintiti aceste versuri? Cati dintre voi se mai bucura ca vine vara? Pe de-o parte, dupa o iarna geroasa, abia asteptam zilele toride de vara. Pe de alta parte, racoarea tomnatica ori vantul primavaratic sunt de preferat.

Estetic e frumoasa si primavara, e frumoasa si vara, e superba si toamna, poate fi frumoasa si iarna. Fiecare anotimp are peisajele ei superbe. Estetic poate primavara sa aiba un avantaj, insa unul mic. Desi unii n-ar da peisajele de iarna pentru nimic in lume. Bine, peisajele de iarna cu zapada, nu iarna aia geroasa si uscata.

Toamna se face vinul. E un motiv in plus sa iubim toamna. Sau, ma rog, poate vrem must. Ca e mai proaspat, ca e mai dulce, ca nu te ameteste. E mai light, ca sa zic asa.

Vine vara bine-mi pare. Vrei sa mergi la mare, la soare? Sau vrei la munte, sa te racoresti (la mare, la soare/sau la munte, la racoare? hai ca-mi ies rimele)? Oriunde ai merge, te va costa ceva. Ca nimic nu e gratis. Insa nu merita sa faci economie, oriunde ai merge.

Si pentru ca tot suntem la capitolul cheltuieli, multe femei sunt ingrozite de schimbarea anotimpurilor: nu au incaltari adecvate. Cauta in disperare oferta pantofi ori sandale vara pe google. Poate-poate gasesc ceva ieftin, estetic si comod. Daca au si copii vor cauta si sandale copii, ca si ei trebuie sa simta, in picioare, ca a venit vara. Barbatii trebuie sa se multumeasca cu pantofi sport lejeri ori pantofi gauriti. Sandalele nu-s pentru ei. Sau, ma rog, politia modei asa spune.

Vine vara bine-mi pare? Mie, unul, da. Nu vreau 40 de grade, dar prefer oricand in dauna unei zile de iarna, cu „zapada ca-n povesti”. Stiu, sunt rau si am ceva cu zapada. Salutari DE VARA tuturor!

One thought on “Vine vara bine-mi pare?

Lasă un răspuns