Vinerea recomand articole

Daca alte rubrici sunt omise (din vina mea si a timpului meu liber limitat), la rubrica vinerea recomand articole nu renunt. Macar asta sa ramana aici (desi saptamana asta vreau sa recomand si filme, si sa mai recomand un rand si duminica). Sa nu mai lungesc totusi vorba si sa recomand cele 5 articole:

1. Incep cu Amalia, care ne vorbeste despre puterea unui zambet. Inca o precizare legata de autoare: vrea sa devina activa pe blog, deja se simte acest lucru. Eu ma bucur, ea scrie chiar bine, deci o incurajez sa continue astfel ­čÖé

2. Irina a fost la Boofest 2013. Ma rog, a fost oarecum din cauza mea (sau datorita mie, ea sa ne spuna cum e corect). Cert este ca articolul ei merita recomandat.

3. Despre o idee misto a McCann Erickson Romania scrie Sabina. Daca stiam treceam si eu p-acolo duminica. Nu strica un porter in plus d-al meu (fie el si-n cuvinte ­čśŤ ).

4. Axlandra ne vorbeste despre cateva tipuri de poze, adica cele din categoria ASA NU! Aproape total de acord. Cu un singur amendament: exista persoane care se pozeaza la misto cu bot de rata (sau in alte ipostaze „sexy”). Nu stiu daca aceste persoane ar fi de condamnat.

5. Oana Duma a fost pe stadion la finala Cupei Romaniei. Totul s-a terminat cu bine pentru ea, adica cu victoria Petrolului.

Inainte sa inchei precizez ca inca este activ sondajul pentru desemnarea celui mai bun guest-post de 1 iunie. Va astept cu drag sa votati acolo.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “Vinerea recomand articole

Las─â un r─âspuns