Vinerea recomand articole DE DIVE

Am fost plecat o saptamana, insa acum la revenire recomand iar articole. Da, vinerea recomand articole nu e o rubrica atat de saptamanala precum mi-as dori. Si pentru ca astazi este un eveniment blogosferic feminin, voi recomanda exclusiv articole de pe bloguri feminine. Duminica voi recomanda si alte articole, acum sa vedem ce mai scriu frumoasele bloggerite:

1. Incep cu baby-bloggerul Simona Mocanu si a ei revenire in blogosfera. Blogul ei nou este de ceva timp online, dar nu a avut timpul si starea necesara sa-l puna la punct. Salut revenirea ei si o felicit pentru noul blog.

2. Continui cu Claudia Tocila, care nu vrea sa scrie despre Alexandra Stan. Asa ca isi spune oful in legatura cu mesajele primite, fie ca sunt mailuri sau postari la ea pe profil. Nu pot decat sa-i dau dreptate.

3. Exista insa si bloggerite care scriu despre Alexandra Stan. DE exemplu Sabina, care o face foarte bine. Nu pot spune decat ca sunt de acord cu ce a scris. O sa scriu si eu zilele urmatoare pe acest subiect (nu e deloc fumat pe cum ar parea). Si tot Sabina scrie un alt articol misto: o scrisoare a unei profe catre elevii sai.

4. Penultima diva din aceasta vineri este Irina, care incearca sa explice cum sta treaba cu Klout-ul. POate sa explice cat doreste algoritmii, eu vreau sa aflu cat de important este acel scor. Pana atunci articolul ei este complet inutil (stiu intrebarea PE care o veti pune: de ce am mai recomandat articolul? va las pe voi sa raspundeti).

5. Continui cu Sandra Clipea si mica ei aventura birocratica.

6. Daca aveti impresia ca am terminat va dezamagesc: NU (da, stiu, am mintit, eu oricum mint tot timpul pe blog)! Mai am de recomandat bloggerite. Iar a VI-a „norocoasa” este Elena Ciric, care cu parere de rau ne anunta ca se intoarce din Brazilia. Impresii despre aventura ei braziliana am tot citit la ea pe blog, daca voi n-ati facut-o va invit s-o faceti. N-o sa regretati.

7. Continui cu Monichis si ale ei de ce-uri.

8. Blogul Anei Musat a implinit 4 ani. La multi ani si sa scrie in continuare la fel de bine.

9. Continui cu Hapi si ale ei 5 minciunele.

10. Inchei cu (da, chiar e sfarsitul) Luiza, care scrie despre … Digital Divas. Cica editia din 2012 a marcat-o (in sens pozitiv). Acum astept cu interes articolul despre editia din acest an (acum e in sala, sper sa se bucure de conferinta).

Salutari MINUNATE tuturor!

4 thoughts on “Vinerea recomand articole DE DIVE

  1. Imi place faptul ca Sabina a specificat exact sursa acestui articol-pe care l-am regasit deja pe multe bloguri
    E intr-adevar plin de …adevar

    Multumesc Emil pentru recomandari 🙂

  2. Despre Brazilia mai am inca mult de scris, fiindca am preferat sa ma bucur mai mult de cele 2 luni si sa povestesc ulterior 🙂
    Multumesc!

Lasă un răspuns