Vinerea recomand bloggerite

Ca de obicei, vinerea recomand bloggerite. Sa vedem:

1. Incep cu sarbatorita saptamanii, Alexandra Giula, si invitatia ei la zambet. La multi ani inca o data si va invit sa (re)cititi interviul ei dat pentru Emilcalinescu.eu. N-o sa regretati.

2. Georgiana scrie despre bucurie. Sau, cum ar zice unii, si taximetristii sunt oameni.

3. Un amic care locuieste de ceva timp in Norvegia imi semnaleaza articolul unei tipe, Alina. Este despre societatea norvegiana si normele de acolo. Mi s-a parut foarte interesant si am zis sa-l recomand si eu mai departe. „Norvegianul” de care va vorbesc este Andrei Tutu si a dat si el un interviu pentru celalalt blog al meu acum nu mult timp. Pentru cine e interesant semnalez si acel interviu.

4. Amalia ne vorbeste despre campania foarte tare a celor de la Rom. Pentru ca tot am ajuns la frumoasa blonda, mentionez faptul ca si-a nisat blogul pe publicitate. Daca vreti sa cititi opiniile ei cu privire la diverse campanii o puteti face. O sa fiti uimiti de cat de inteligenta poate fi o blonda naturala (cu ochii verzi).

5. Continui cu Sabina, care ne intreaba daca mai stim fane BackStreet Boys. Fane or mai fi si ar fi ok sa fie, problema este daca inca mai sunt fani. Am cunoscut pe vremuri atatia fani infocati ai acestei formatii de ma si speriam de devotamentul lor.

6. Ajung la alta blonda inteligenta din blogosfera, Claudia Tocila. Ea ne vorbeste astazi despre celebrul BINE FAC, care in 99% din cazuri este intr-adevar o minciuna. Foarte bun articolul.

7. Luciana a revenit in blogosfera. Firav, insa trebuie salutata revenirea ei.

8.  Oana vrea o relatie cat mai repede. Baieti, sariti pe ea 🙂

9.  Mona ne povesteste cum si-a luat #varaincap. Cica le-a iesit 🙂 Interesanta idee, felicitari celor de la Pepsi pentru ea.

10. Incheierea cu o blonda se face: Axlandra. La multi ani mamei sale 🙂 Da, azi avusai 3 blonde in lista mea de recomandari 🙂 Asta ca sa nu mai zica lumea ca am ceva fetele si in special cu blondele (am auzit asta foarte des in saptamana ce tocmai se incheie).

Cam atat. Salutari MINUNATE tuturor 🙂

3 thoughts on “Vinerea recomand bloggerite

Lasă un răspuns