Vinerea recomand bloggerite

Cum stiti, vinerea recomand bloggerite. Nu le recomand dupa frumusete, ci dupa cat de bine scriu (pe unele nici macar nu le cunosc personal). Saptamana asta am urmatoarele bloggerite (mai multe ca de obicei):

1. Incep cu blogul Adei Jelescu, debutanta in aceasta categorie. Ea ne vorbeste despre eticheta UB, la care cica ar trebui sa tinem. S-o ascultam zic.

2. Monica ne indeamna sa nu renuntam. Citeam articolul ei tocmai cand sunt pe cale sa renunt la ceva important. Sau poate ca la mine ar fi mai bine sa renunt, cine stie? Oricum, articolul ei ramane la fel de bun indiferent de situatia mea particulara.

3. Axlandra este foarte revoltata pe cei care profita de suferintele altora. Este vorba de cei care scriu in reviste sau pe bloguri SOLUTIA PENTRU CANCER doar pentru trafic si cititori. Da, poti sa profiti de multe alte chestii, dar de asta nu. Rusine sa le fie celor care practica asemenea „presa”.

4. Sabina scrie din trenul spre Bran. Mi-au placut tot timpul povestile din tren si ma bucur cand vad asa ceva prin blogosfera. Din ce in ce mai putini bloggeri folosesc insa trenul.

5. Si tot Sabina ne spune ca suntem invadati de stiri inutile doar pentru ca ne dorim acest lucru. Sau, as completa eu, pentru ca ne place sa ne plangem.

6. Oana Duma se bucura ca n-a mai fost in Vama. A fost in Navodari, loc unde as vrea sa merg si eu anul viitor. Iar Vama, daca s-ar putea, s-ar putea desfiinta si maine. Hipsteri si cocalari, la un loc, oricum vedem peste tot.

7. Inchei cu Vienela, care ne mai spune cate ceva despre ea.

Si da, cifra 7 este o cifra magica. Cred ca ar trebui sa adopt moda acestei cifre la toate articolele de recomandare. Maine de exemplu voi face asta cu recomandarile cinefile.

Salutari MAGICE tuturor! ­čÖé

4 thoughts on “Vinerea recomand bloggerite

  1. Mul╚Ťumesc Emil. Nu ╚Ötiu despre ce este vorba, dar ├«n prim─â instan╚Ť─â sunt hot─âr├ót─â s─â ├«╚Ťi spun nu renun╚Ťa! Tu ╚Ötii cel mai bine ce decizie trebuie s─â vrei. Uneori s─â renun╚Ťi poate fi bine. Am scris un articol mai demult despre asta ­čÖé

  2. Am v─âzut articolul de c├ónd l-ai publicat ┼či am zis c─â intru din nou „mai tarziu” s─â las un comentariu, dar spre ru┼činea mea, am uitat.
    Mulţumesc, cu întârziere, pentru recomandare! O săptămână frumoasă!

Las─â un r─âspuns