Weekend de vis. Gala Superblog 2013

Dinainte sa inceapa Superblog 2013, incepusera sa circule niste zvonuri. Zvonurile erau legate de locul de desfasurare al galei Superblog 2013. Cronologic:
– Imi spune o superbloggerita cu experienta in concurs: am auzit ca gala va fi la munte;
– Se afiseaza sponsorii. Printre sponsori se afla si Vila Alpin (din Straja). Pai o sa fie sponsori doar cu numele? Normal ca acolo va fi!
– Ulterior imi zice altcineva ca ar fi aflat sigur ca acolo va fi. Dar sa nu zic la nimeni, ca nu e oficial.

Oficial primiram vestea astazi, 12 octombrie, cand primiram si proba. Asadar, vom avea parte de un Weekend la Straja in compania superbloggerilor. Pe langa ei vor veni, probabil, parteneri si sponsori.

Proba consta in a povesti cum arata, in mod ideal, o vacanta la Straja…

Din punctul meu de vedere, imaginatia nu trebuie sa fie atat de bogata. Este simplu: vacanta ideala va fi in acel weekend din decembrie, cand acolo se vor strange superbloggerii. Cu toate defectele lor, bloggerii stiu sa se distreze. Cu toate ca exista unele animozitati, cu toate ca unii poate si-ar dori ca X sau Y sa NU vina, intr-un final ei se pot distra impreuna. Ok, nu garantez ce se va intampla DUPA pe blogurile participantilor (sau pe profilele lor de fb), dar in acel weekend sigur va fi DISTRACTIE (cu majuscule).

Sa va zic acum, pe scurt, ce mi-as dori sa se intample in acel weekend acolo (sper ca articolul meu sa fie citit de cine trebuie):
– Incep cu Karaoke. Mi-ar placea enorm ca bloggerii sa inceapa sa cante. Si, bineinteles, sa fie in acea seara invitata si o formatie sau un cantaret pe bune. Tin minte ca la Karaokele blogosferic din Route 66 a fost Ruby.

Ar fi misto sa fie ceva de genul si aici. Pe langa partea strict muzicala, am putea „profita” de prezenta unui muzician pe bune (nu va ganditi la Ruby si la prostii…; eu vorbeam serios).

– Mi-as dori sa se faca si nitel stand-up. Aceeasi discutie ca mai sus: un comediant pe bune si 2-3 curajosi pe scena. S-ar imparti misto rolurile: X vrea la stand-up, Y la karaoke, si ar rezulta o seara cu adevarat plina. Am participat si la Stand-up si sincer, e o senzatie fff misto…

– As face concursuri in acest sens (de karaoke, de stand-up, de dans), cu premii; cea mai buna voce de la Karaoke castiga ceva, cea mai buna de la stand-up…serios, ar fi misto.

– As da premii pentru simpla participare la Gala. Oricat as parea de egoist, eu as da un premiu doar pentru cei care au facut efortul sa vina la gala. Mi se pare „ciudat” (nu vreau sa folosesc termeni negativi) sa participi la un concurs si sa nu te obosesti sa vii la gala. Si cand te gandesti ca unii erau din Bucuresti si n-au binevoit sa vina la galele Superblog organizate in orasul lor… (acum mai au o scuza, dar bucurestenii care n-au venit la galele Superblog din Bucuresti chiar n-au nicio scuza…).

– Ca organizator, as face pe dracu-n 4 sa aduc toti castigatorii Superblog de pana acum. Nu stiu exact cum, dar eu, ca participant, m-as bucura sa-i am acolo (spre fericirea mea pe ultimii 2 i-am cunoscut personal).

– La restaurantul Vilei as crea chestii personalizate pentru aceasta gala (care eventual sa ramana acolo si ulterior). Astfel, as face un fel de mancare speciala atat pentru castigatorul Superblog 2013, cat si pentru castigatorul acestei probe (poate fi gandit un fel de mancare, nu trebuie ceva foarte sofisticat). Daca nu mancare, macar un cocktail ceva si tot ar fi un progres. De asemenea, as marca special camerele in care vor sta castigatorii. Si as scrie undeva (daca nu pe usa, undeva la intrare): aici a locuit, pentru o noapte, Castigatorul Superblog 2013.

– AH, da, era sa uit: m-as asigura ca vor fi reprezentati cat mai multi sponsori la gala. M-as bucura sa-i cunosc pe cei care mi-au evaluat articolele. Sa aflu, live, de la ei, ce le-a placut si ce nu la ele.

De simtit bine cu siguranta ma voi simti bine. Chiar se anunta a fi cea mai misto gala Superblog de pana acum. Sper ca sunteti cu totii in asentimentul meu.

O mentiune de final, un fel de justificare: nu am mai fost pana acum la Straja, deci nu cunosc nicio pensiune in Straja sau vreun alt loc de cazare in Straja. Ca si principiu, eu scriu doar despre ce STIU. STIU sigur ca bloggerii se vor distra, STIU sigur ca va iesi un weekend de vis. Atat si nimic mai mult. Despre cum e pe acolo, cum e vila si cum a fost weekendul voi scrie, DUPA, indiferent de locul in clasament. Si sper sa faca acelasi lucru cat mai multi superbloggeri.

Daca nu v-a fost clar pana acum, va repet: articolul este scris pentru Superblog 2013.

Salutari MINUNAT-SUPERBLOGOSFERICE tuturor si sa ne vedem cu bine in ceea ce se anunta a fi un weekend de vis la Straja ­čÖé

3 thoughts on “Weekend de vis. Gala Superblog 2013

  1. misto ideile(doar ca la cantant propun un concurs gen Behastar(in traducere – cea mai non melodioasa voce) :d. cred ca ar fi interesant ­čśÇ

Las─â un r─âspuns